فویل های آلومینیومی برای بسته بندی غذا مناسب نیست

فویل های آلومینیومی برای بسته بندی غذا مناسب نیست

چند سالی میشود که برای جلوگیری از سرد شدن غذاها رستوران ها از فویل های آلومینیومی استفاده میکنند که معلوم نیست چه ضررهایی ممکن است به بدن انسان وارد کند. همانطور که میدانید برخی مواد معدنی برای بدن مفید اند برخی مضر؛ آلومینیوم از آن دسته موادی است که وقتی از طریق این غذاها به بدن وارد میشوند اثرات منفی روی مغز میگذارند.

یک محقق با انتشار قطعه‌ای ویدئویی نشان داده است که چگونه فویل آلومینیومی می‌تواند باعث صدمه زدن به سلامت انسان شود.

«غزه باسیونی» از دانشگاه عین‌الشمس قاهره گفته است: «بر اساس تحقیقی که انجام داده‌ام، انتقال یا مهاجرت آلومینیوم به مواد غذایی طی روند پخت و پز یا پیچیدن غذا در فویل آلومینیومی بیش از حد مجاز تعیین شده از سوی سازمان بهداشت جهانی صورت می‌گیرد».

باسیونی توضیح داد که قابلمه‌ها و ظروفی که با لایه‌های آلومینیومی پوشیده شده‌اند نیز از نظر شیمیایی تمایل به اکسیده شدن و راه یافتن به مواد غذایی ما دارند بجز آن دسته ظروفی که با لایه‌هایی به منظور جلوگیری از این تمایل محافظت شده باشند.

در این گزارش همچنین اشاره شده است که دانشمندان اکنون در حال تحقیق درباره ارتباط بین بیماران مبتلا به آلزایمر و سطح بالای آلومینیوم پیدا شده در بافت مغزی آنها هستند.

بر اساس مطالعات بهداشتی دیگری مشخص شده که مصرف مقدار آلومینیوم زیاد می‌تواند باعث کاهش رشد سلول‌های مغز یا آسیب‌های مضری به افراد مبتلا به بیماری‌های استخوانی شود

© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir