تاثیرات مختلف مصرف گوشت مرغ بر بدن

3515690-Whole-roast-chicken-with-potatoes-pumpkin-carrots-and-beans--Stock-Photo

گوشت مرغ جزو گوشت های کم چرب و مفید است که برای افراد ورزشکار و کسانی که می خواهند به تناسب اندام برسند بسیار مناسب و مفید است می خواهیم تاثیرات مختلف استفاده از گوشت مرغ را بر استخوان ها و مفاصل بدانیم

گوشت مرغ یکی از سالم‌ترین انواع گوشت‌هاست که مصرف هفتگی آن می‌تواند فواید بسیاری برای بدن افراد داشته باشد.

یکی از مهم‌ترین این فواید، دریافت پروتئینی مرغوب با حداقل میزان چربی حیوانی (چربی اشباع) است. یعنی افرادی مانند ورزشکاران یا افراد دارای اضافه وزن که به دریافت پروتئین کم‌چرب نیاز دارند، می‌توانند گوشت قسمت‌های سینه و کتف مرغ را در برنامه غذایی خود داشته باشند.

 از طرف دیگر، گوشت مرغ حاوی آمینواسیدی به نام تریپتوفان است. به همین دلیل مصرف آن می‌تواند با افزایش ترشح سروتونین در مغز، باعث بهبود خلق‌وخو، کاهش استرس و افزایش آرامش هنگام خواب شود.

 خبر خوب برای سالمندان هم اینکه تحقیقات جدید نشان می‌دهند مصرف گوشت مرغ از کاهش چگالی استخوان‌ها هم پیشگیری می‌کند و به این ترتیب، خطر ابتلا به پوکی استخوان را پایین می‌آورد. نکته جالب دیگر در مورد گوشت مرغ اینکه مصرف سینه مرغ باعث کنترل سطح آمینواسیدی به نام هموسیستئین در بدن می‌شود. افزایش سطح این آمینواسید در بدن با بالا رفتن خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی-عروقی همراه است. از این رو، اگر می‌خواهید سیستم قلبی سالمی داشته باشید، مصرف منظم سینه مرغ را به شما پیشنهاد می‌کنیم. گوشت مرغ، حجم قابل‌توجهی از فسفر را هم در خود جای داده است. دریافت فسفر از گوشت مرغ می‌تواند به حفظ سلامت استخوان‌ها، دندان‌ها، کلیه‌ها، کبد و بهبود عملکرد سیستم عصبی مرکزی کمک فراوانی کند.

       از طرف دیگر، نمی‌توان از سلنیوم موجود در گوشت مرغ هم چشم پوشی کرد. این ماده معدنی، در بهبود عملکرد سیستم ایمنی، نقش بسزایی دارد و به همین دلیل مصرف سوپ مرغ به افراد سرماخورده یا مبتلا به بیماری عفونی برای تقویت سیستم دفاعی بدنشان توصیه می‌شود. نیاسین (نوعی ویتامین B) فراوان موجود در این گوشت سفید هم می‌تواند با سرطان مبارزه کند و جلوی آسیب‌های ژنتیکی را بگیرد=

© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir