از لحاظ ارزش غذایی ماهی تن با ساردین چه تفاوتی دارد؟

ghazaa

وقتی ماهی تن و ماهی ساردین را باهم مورد ارزیابی و بررسی قرار میدهیم میخواهیم ببینیم کدامیک از نظر سلامتی بر دیگری برتری دارد و برای اشخاص رژیمی کدامیک مناسب تر است اکنون این مقایسه را می خوانیم

ماهی ساردین مزایای زیادی دارد و در میان ماهی ها هم قیمت پایینی دارد و در واقع قیمت ماهی ساردین خیلی کمتر از ماهی تن است ولی از دیدگاه  خواص و ارزش غذایی ، بخوبی با ماهی تن رقابت می کند . هر ۱۲۰ گرم ماهی تن حاوی ۳۰ گرم پروتئین است . همین مقدار از ماهی ساردین ۲۵ گرم پروتئین دارد . در مقابل ساردین حاوی چربی بیشتری است یعنی حدود ۷ گرم به ازای هر ۱۰۰ گرم ولی ماهی تن دارای چربی ناچیزی می باشد . اگر به دنبال

 

منبع پروتئینی کاملاً رژیمی هستید ماهی تن بهترین انتخاب است که رقیب چندانی ندارد ( اگر از کنسرو تن استفاده می کنید باید کنسرو های تن در آب را انتخاب نمائید ) . با این حال به یاد داشته باشید که عمده چربی موجود در ماهی ساردین هم از انواع چربی های غیر اشباع است و غنی از امگا – 3 می باشد و حتی در رژیم های چربی سوزی هم قابل استفاده است . به هر حال می توانید از ماهی ساردین به عنوان منبع ارزشمندی از پروتئین و چربی های مفید بهره بگیرید که در عین حال قیمت ارزانی هم دارد و اگر به دنبال پروتئین خالص می باشید ماهی تن گزینه مناسب شماست

© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir