با اکالیپتوس همراه باشید

1-6-760x400اگراز آکنه های روی پوستتان خسته شده اید توصیه می کنیم از عصاره اکالیپتوس استفاده کنید و از خاصیت های درمانی آن برای پوستتان بهره مند شوید این عصاره عوارضی همچون خشکی پوست،پوسته پوسته شدن آن ،سوزش و حساسیت  نخواهد داشت

شرکت داروسازی بهداشتی دکتر جهانگیر: به گزارش بخش علمی شرکت دانش‌بنیان داروسازی بهداشتی دکتر جهانگیر، تحقیقات علمی جدید نشان می‌دهد عصاره اکالیپتوس دارای اثرات مهارکنندگی بر غدد سباسه است.

شرکت داروسازی بهداشتی دکتر جهانگیر:

اکالیپتوس بومی استرالیاست و در این قاره غذای اصلی موجود در وعده غذایی خرسهای کوالا محسوب می‌شود. امروزه این گیاه در سراسر جهان ازجمله ایالات‌متحده کشت می‌شود. اکالیپتوس گونه‌های بسیاری دارد. برخی گونه‌های آن به اندازه گل‌های تزئینی و برخی دیگر به اندازه درختان بزرگ است. در سال۱۳۴۲ بیش از ۳۰گونه مختلف توسط آقای دکتر ثابتی دراختیار سازمان جنگل‌ها و مراتع کشور قرار گرفت تا نتیجه رشد و مقاومت آنها در شرایط مختلف کشور مورد مطالعه قرار گیرد (ثابتی، ۱۳۷۳).

خواص عصاره اکالیپتوس برای پوست‌های آکنه‌دار

تحقیقات علمی جدید نشان می‌دهد که عصاره اکالیپتوس خواص ضد‌آکنه دارد.

به گزارش بخش علمی شرکت دانش‌بنیان داروسازی بهداشتی دکتر جهانگیر، تحقیقات علمی جدید نشان می‌دهد عصاره اکالیپتوس دارای اثرات مهارکنندگی بر غدد سباسه است و جوش صورت را کنترل می‌کند. آکنه یکی از شایع‌ترین مشکلات جوانان بین ۱۴تا ۳۰سالگی است که با فولیکول‌های ملتهب در صورت، کمر، سینه و نیز افزایش ترشح سبوم و تکثیر باکتری پروپیونی باکتریوم آکنه شناخته می‌شود. سایر عواملی که آکنه را به صورت ثانویه تشدید میکنند عبارت است از باکتری‌های استافیلوکوکوس آرئوس، سودوموناس آئروژینوزا، اشریشیاکلی و...

برای درمان آکنه، این روزها عصاره اکالیپتوس حرف اول را می‌زند

در حال حاضر درمانهای مختلف موضعی و سیستمیک در بازار برای کنترل این بیماری موجود است اما بیشتر آنها با عوارض جانبی همچون خارش، قرمزی، لایه‌برداری پوست، سوزش و حساسیت به نور همراه است. از سوی دیگر، ایجاد مقاومت آنتی‌بیوتیکی باکتری پروپیونی باکتریوم آکنه و سایر سوشهای باکتری تحقیقات جدید را برای درمان جایگزینی را ضروری کرده است. نتایج بالینی نشان میدهد عصاره اکالیپتوس باعث کاهش ترشح سبوم و کاهش اندازه غدد سباسه میشود و در‌نتیجه آکنه را کنترل می‌کند.

© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir