دیابتی ها و عوارض کم شدن پروتئین در بدن آن ها

type-2-diabetes-rice-diabetic-meals-weight-gain-b9

افراد دیابتی بهتر است بدانند کمبود پروتئین موجب تشدید بیماری آن ها خواهد شد بهتر است  با دریافت پروتئین های سالم مانع پیشرفت این بیماری شوند می توانند با رژیم های غذایی سالم کمبودهای پروتئینی بدنشان را جبران کنند

اخیرا محققان پروتئینی را کشف کرده‌اند که کمبود آن میتواند منجر به پیشرفت دیابت نوع ۲ شود.

اخیرا محققان پروتئینی را کشف کرده‌اند که کمبود آن میتواند منجر به پیشرفت دیابت نوع ۲ شود. نبودِ پروتئینی به نام (PTRF (Cavin-1 در موجودات زنده و انسان‌ها منجر به فقدان نسبتا کامل سلول‌های چربی می‌شود که اصطلاحا به آن کاهش هم‌چربی می‌گویند.
این کمبود سلول‌های چربی منجر می‌شود که چربی دیگر پایگاه یا هدف سایر بافت‌ها نباشد که این موضوع باعث می‌شود نسبت به انسولین مقاوت پیدا کرده و در نهایت به دیابت نوع ۲ بینجامد. محققان در این زمینه موجودات زنده الگوی اصلی را مورد تحلیل قرار داده و آنها را با موجودات زنده‌ای که فاقد PTRF بودند مقایسه کردند. هم‌چنین سلول‌های چربی را که در آزمایشگاه پرورش و رشد داده و هم حاوی PTRF و هم فاقد آن بود مورد بررسی قرار دادند. سلول‌ها نیاز داشتند تا با ایجاد پروتئین‌های جدید به منظور ذخیره مؤثر چربی، نسبت به چالش‌های غذایی سریع واکنش نشان دهند. در نبود PTRF ، سلول‌ها قادر نبودند تا پروتئین‌های جدید کافی را به منظور واکنش به چرخه‌های کمبود غذایی و تغذیه مجدد بسازند،‌ مسئله‌ای که در مورد چرخه غذایی انسان هم صدق می‌کند.
تشریح و توصیف نقش PTRF و رسیدن به درک و شناخت بهتر از این مسئله که چربی چطور می‌تواند در این مدل‌ها کارساز باشد در نهایت فرصت‌های جدیدی برای درمان دیابت در انسان را میسر خواهد ساخت. محققان بر این باورند که این یافته‌ها می‌تواند تشریح کند که چرا اکثر مردمی که چاق هستند دچار مقاومت انسولین و دیابت نوع ۲ می‌شوند. محققان درباره این مسئله هم هشدار دادند که دیابت نوع ۲ نوعی بیماری پیچیده است و پروتئین‌هایی غیر از PTRF هم می‌تواند مسبب پیشرفت این بیماری شود. فراموش نکنید که رژیم غذایی و ورزش هم‌چنان نخستین گزینه برای پیشگیری و درمان دیابت نوع ۲ محسوب می‌شود.
منبع: thehealthsite
© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir