پیتزای گوشت و نیمرو پیشنهاد ویژه سرآشپز

4825
پیتزا یک غذای ایتالیایی پر طرفدار است که در تمام دنیا پخته می شود. پیتزا انواع مختلفی دارد , از قارچ و گوشت گرفته تا سیسیلی و پپرونی و ... به علت پر طرفدار بودن این غذا و طعم شگفت انگیز آن دستور های مختلفی از طرز پخت آن با مواد غذایی کختلف وجود دارد.
 تا به حال نام پیتزای گوشت و نیمرو را شنیده اید؟ امروز در این مطلب طرز تهیه این پیتزا را به شما آموزش می دهیم.

 

مواد لازم:

  • نمک طبق ذائقه
  • فلفل طبق ذائقه
  • پیازچه (خرد شده) 1/4 فنجان
  • تخم مرغ  4 تا 5 عدد متوسط
  • گوشت  (قلوه گاه گوسفندی) 4 تا 5 تکه
  • پنیر موزارلا (رنده شده) 1 و نیم فنجان
  • سس گوجه فرنگی (یا سس پیتزای دلخواه) نصف فنجان
  • روغن زیتون چند قطره
  • خمیر پیتزا (خمیر باید نازک باشد تا همزمان با تخم مرغ ها بپزد) 1 عدد
  • فلفل قرمز (خرده) اختیاری

طرز تهیه:

1. فر را از قبل با دمای 475 درجه فارنهایت (245 درجه سانتی گراد) داغ کنید. خمیر پیتزا را با وردنه صاف و نازک کنید و داخل ظرف پیتزا پزی قرار دهید. کمی روغن زیتون قطره قطره روی آن بریزید سپس یک لایه ی نازک سس گوجه فرنگی یا سس پیتزای دلخواهتان روی آن پخش کنید.

2. پنیر موزارلا را روی سس بپاشید. تخم مرغ ها را روی پیتزا بشکنید. گوشت را با مقداری کره کاملا سرخ کنید . به همراه پیازچه روی مواد پخش کنید. روی تخم مرغ ها نمک و فلفل بپاشید.

3. پیتزا را با دقت داخل فر قرار دهید و مواظب باشید تخم مرغ ها جابجا نشوند. 11 تا 14 دقیقه در فر بپزید تا نان بپزد و تخم مرغ ها طبق سلیقه پخته شوند. من گذاشتم 12 دقیقه بپزند تا کمی عسلی شوند.

4. بلافاصله سرو کنید. تخم مرغ ها وقتی بمانند سفت می شوند. در صورت تمایل با خرده های فلفل قرمز میل نمایید.

© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir