روش تهیه دسر با زرده تخم مرغ

meyerlemoncurd

 

در دسر زرده تخم مرغ همانگونه که از اسمش پیداست از همین ماده خوراکی استفاده می شود اما با این تفاوت که با طعم شربت همراه است این دسر از ارزش غذایی بالایی برخوردار است و تاثیرات و فایده های زیادی بر سلامتی ما میگذارد می خواهیم شما را با روش تهیه این دسر لذیذ آشنا کنیم.

طرز تهیه دسر زرده تخم مرغ

دسر زرده تخم مرغ ساده نوعی کرم ساده و سرشار از تخم مرغ است که با افزودن شربت میوه طعم دلپذیری پیدا می نماید .

مدت زمــان طـــــــبخ : 20 دقیقه
مناسب برای تعداد : 4 نفر
جدول ارزش غـذایی برای دسر زرده تخم مرغ

کالری برای یک نفر : 39 کالری
چربی برای یک نفر : 0.20 گرم
پروتئین برای یک نفر : 0.20 گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : 7.20 گرم
دسته بندی : انواع دسر

مواد لازم جهت تهیه دسر زرده تخم مرغ :
1. زرده تخم مرغ : 5 عدد
2. شکر دانه ریز : 100 گرم
3. آب انگور سفید : 150 میلی لیتر
4. بیسکویت بادامی جهت سرو : مقداری

طرز تهیه دسر زرده تخم مرغ :

1. زرده های تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید .

2. شکر دانه ریز را به زرده ها اضافه نمایید . مواد را خوب بزنید تا غلیظ و کرم رنگ شوند و حجم آن ها دو برابر گردد .

3. کاسه حاوی زرده و شکر را روی قابلمه ای از آب در حال جوش قرار دهید .

4. آب انگور را به مخلوط اضافه نمایید و مرتب هم بزنید تا مخلوط کفدار و گرم شود . این مرحله از تهیه دسر ممکن است حدود 10 دقیقه طول بکشد .

5. کرم آماده شده که باید به صورت یک مایه کفدار و با رنگ روشن باشد را داخل 4 لیوان بریزید .

6. در صورت تمایل , این کرم را داغ و با میوه تازه یا بیسکویت بادامی سرو نمایید .

دسر زرده تخم مرغ ساده نوعی کرم ساده و سرشار از تخم مرغ است که با افزودن شربت میوه طعم دلپذیری پیدا می نماید .

آوای سلامتی

© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir