دستور پخت اسلایس میوه های خشک

dried-fruit

تابستان تموم شد و میوه های ترش و شیرینش هم رفتند تا سال دیگه برگردند. ولی این روزها با میوه های خشک شده، در زمستان و پاییز هم میتوان طعم میوه های تابستانه را چشید و به علاوه آن  میتوان با آن ها شیرینی و تنقلاتی پخت، که هم کودکان بتوانند آن را مدرسه ببرند، هم خودمان با چای و شیر و ... آن ها بخوریم. در ادامه با ما همراه باشید تا دستور پخت اسلایس میوه های خشک شده را در اختیارتان بگذاریم.

مواد لازم:

آرد: 175  گرم

کره سرد و خردکرده :90 گرم

شکر ریز : 50 گرم

مواد لازم میانی:

مخلوطی از میوه‌های خشک:  250 گرم (زردآلو، هلو، گلابی و سیب)

آب سیب یا آب پرتقال :300 میلی‌لیتر

مواد لازم رویه:

عسل :225 میلی‌لیتر

پوست پرتقال رنده‌کرده :1 عدد

آب پرتقال: 3 قاشق سوپخوری

 

جوی خردکرده: 90 گرم

آشپزی :

 

.فر (تاون) را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی 20×30 سانتیمتر را با کاغذ روغنی بپوشانید؛ به‌طوری که از هر طرف 5 سانتیمتر بلندتر باشد

.آن‌گاه آرد و کره را به کمک سرانگشتان مخلوط کنید تا به شکل خرده‌نان درآید. بعد شکر را اضافه و مخلوط کنید

.تا خمیر شود سپس آن را در قالب بریزید و فشرده کنید و به مدت 15 دقیقه در فر بپزید تا طلائی‌رنگ شود. پس از سرد شدن، مواد میانی را روی خمیر بریزید و صاف نمائید

.حالا مواد رویه را بریزید و به مدت 25 دقیقه در فر بپزید و در قالب سرد کنید. اکنون شیرینی را به صورت مربع یا مستطیل برش دهید

.روش تهیه مواد میانی: در ظرف مناسبی، میوه‌های خردکرده و آب میوه را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد

.سپس با حرارت ملایم و با درِ بسته، 15 دقیقه بجوشانید تا آبش کشیده شود

.روش تهیه مواد رویه: در ظرف مناسبی، عسل، پوست پرتقال رنده‌کرده، آب پرتقال و جو را مخلوط نمائید

منبع: آشپزی

© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir