شرایط لازم برای کاشت حلزون

infant_with_cochlear_implant

کاشت حلزون تا چه حد به مبتلایان به مشکلات شنوایی کمک میکند ممنوعیت‌های کاشت حلزون برای چه افرادی در نظر گرفته می شود مننژیت یا عفونت مغز استخوان می تواند مانع کاشت حلزون در افراد مختلف شود کاشت حلزون شنوایی  شرایط خاصی میطلبد و بهتر است با در نظر گرفتن سن و سلامت جسمی اقدام به این امر کنید.

یک متخصص گوش، حلق و بینی درباره شرایط کاشت حلزون در افراد ناشنوا توضیحاتی را ارایه کرد.

مشهود تقی‌لو  با اشاره به فرا رسیدن روز ناشنوایان، اظهار کرد: مشکل اصلی ناشنوایان، ناشنوایی یا نشنیدن آنها نیست. بلکه مشکل اصلی آنها نحوه ارتباط با دیگران و پذیرش جامعه از این افراد است؛ چراکه نحوه ارتباط‌گیری آنها با سایرین متفاوت است.

وی ادامه داد: قطعا فرهنگ‌سازی در این زمینه می‌تواند راهگشای بسیاری از مشکلات باشد. جامعه باید این افراد را به عنوان شخصی پذیرش کند که نحوه ارتباط‌گیری او با سایرین متفاوت است و شرایطی را برای این افراد فراهم کند تا در جامعه حضور فعال داشته باشند نه اینکه زمینه منزوی شدن آنها را ایجاد کند.

این متخصص گوش، حلق و بینی با اشاره به اینکه روز ناشنوایان هر ساله این نوید را می‌دهد که باید به این قشر توجه داشته باشیم، گفت: بسیاری از افرادی که ناشنوا هستند در جامعه حضور موفقی دارند و به مراتب از سایر افراد موفق‌تر هستند.

تقی‌لو با بیان اینکه هر ناشنوایی می‌تواند در جهت کاشت حلزون شنوایی اقدام کند، گفت: هر ناشنوایی که مشمول شرایط کاشت حلزون شنوایی باشد، می‌تواند در جهت کاشت این حلزون اقدام کند و کاشت حلزون شنوایی هیچ محدودیت سنی ندارد.

وی با بیان برخی از ممنوعیت‌های کاشت حلزون در افرادی که نمی‌توانند کاشت حلزون شنوایی داشته باشند، گفت: در افرادی که عصب شنوایی نداشته باشند یا دچار مننژیت یا عفونت مغز استخوان حلزون یا دچار نارسایی مربوط به مرکز شنوایی شده باشند، نمی‌توانند نسبت به کاشت حلزون اقدام کنند.

این متخصص گوش، حلق و بینی عنوان کرد: در خصوص مراقبت‌های بعد از عمل نیز لازم است فرد به کلینیک‌های درمانی مراجعه داشته باشد تا مشکلی در این زمینه پیش نیاید. یعنی فرد دچار عفونت یا آسیب‌های مربوط به آن نشود.

ایسنا

© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir