آشنایی با طرز تهیه ماش پتی

ماش پتی

میخواهیم شما را با طرز تهیه یک غذای آبکی همانند خورش آشنا نماییم.ماش پتی را اغلب در بهار و زمستان درست مینمایند و در کنار کته ساده (پلو) میل میکنند.هیچ گوشتی در این غذا مورد استفاده قرار نمیگیرد و اگر بخواهیم به پروتئین گیاهی اش نگاهی بیندازیم،بسیار غنی میباشد.پیشنهاد میکنیم حتماً این غذا را درست کنید.

مواد لازم برای 8 نفر :

ماش                            1 کیلوگرم

اسفناج                         4 کیلوگرم

آرد                               3 قاشق سوپخوری

نمک، فلفل و زردچوبه     به میزان لازم

ادویه‌ی خورشی           به میزان لازم

رب انار                        1 قاشق سوپخوری

لبوی خرد کرده               3 عدد متوسط

کدو حلوائی خردکرده      300 گرم

سیر سرخ کرده              4-6 حبه

روش تهیه ماش پتی :

ماش و اسفناج را جداگانه بپزید. آن‌گاه آرد را در اندکی آب سرد حل کنید و به مخلوط ماش و اسفناج بیفزائید. نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا خورش بپزد و جا بیفتد. در اواخر پخت، رب انار، لبو، کدوحلوائی و سیر را بیفزائید و بعد از چند جوش، خورش را از روی حرارت بردارید.

منبع : زندگی آنلاین

© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir