مقابله با تهدید مواد مخدر برای افراد جامعه

 

%da%a9%d8%b4%d9%8190%da%a9%db%8c%d9%84%d9%88%da%af%d8%b1%d9%85%d9%87%d8%b1%d9%88%d8%a6%db%8c%d9%86%d8%af%d8%b1%db%8c%d8%b2%d8%af-gif

موادمخدر امروزه تهدیدی برای مردم در مناطق مختلف دنیا به شمار می رود و برای پیشگیری و کاهش این تهدید نیازمند همدلی و همفکری همه ارگان ها در همه جای دنیا هستیم برای مقابله با این بیماری خطرناک برنامه ریزی های زیادی باید توسط مسئولین انجام شود و نظردادن و عمل نکردن و تک روی در این باره نتیجه نخواهد داد در این باره پای صحبت های قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر نشسته ایم .

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر با تاکید بر اینکه در زمینه موضوعات اجتماعی و به ویژه موادمخدر جزیره‌ای عمل کردن، نقطه‌ای فکر کردن و تک محوری جواب نمی‌دهد، گفت: باید جهانی فکر کنیم و فراتر از کشور و منطقه خودمان به معضل موادمخدر بنگریم.
علی مویدی در کارگاه آموزش طراحی و اجرای پروژه‌های اجتماعی برای سازمان‌های مردم نهاد منطقه آسیای میانه و غربی با بیان اینکه امروز جهان از تهدید موادمخدر رنج می‌برد، گفت: امروز بشریت عملا با یک چالش جهانی به نام موادمخدر مواجه هست و فرزندان ما هر لحظه در تهدید موادمخدر هستند.
وی افزود: تنها راه برون رفت از این تهدید جهانی، عزم جهانی و تلاش همگانی و استفاده از ظرفیت‌های فراملی، منطقه‌ای و جهانی است.
قائم مقام دبیرکل ستاد کل مبارزه با موادمخدر با تاکید بر اینکه نگاه جمهوری اسلامی به عنوان خط مقدم مبارزه با موادمخدر که بیشترین هزینه را پرداخت می‌کند، این است که با همفکری، همگرایی و همدلی، می‌توانیم نقش مثبتی را جهت کاهش تهدید جهانی ایفا کنیم، گفت: جزیره‌ای عمل کردن و نقطه‌ای فکر کردن و تک‌محوری به هیچ وجه در موضوعات اجتماعی و به لحاظ پیچیدگی که یک جرم سازمان یافته است، جواب نمی‌دهد و باید جهانی فکر کنیم و فراتر از کشور و منطقه خودمان به معضل موادمخدر بنگریم.
مویدی افزود: خوشبختانه جمهوری اسلامی نه تنها در عرصه مقابله در خط مقدم است، بلکه در عرصه کاهش تقاضا و درمان نیز صاحب الگو و مدل است. خوشبختانه پتانسیل‌های ارزشمندی در این زمینه در کشور داریم و آماده هستیم تا این تجارب را با انگیزه بشردوستانه که در آرمان‌ها، مقدسات و ارزش‌های ما بارها بر آن تاکید شده، به کشورهای دیگر منتقل کنیم.
وی با بیان اینکه در زمینه موضوعات اجتماعی نگاه ما به مردم و جامعه است، گفت: دولتمردان صرفا نقش هماهنگی، ایجاد آرامش و تسریع خدمت‌رسانی را در اولویت کاری خود دارد. این نشست را نیز یک فرصت تلقی می‌کنیم و معتقدیم با کیفیت بخشیدن به سازمان های مردم نهاد به توسعه پایدار در کشور برسیم و شاهد رفع تهدید موادمخدر باشیم.
قائم مقام دبیرکل ستاد کل مبارزه با موادمخدر ادامه داد: در این راستا مایل هستیم از تجارب کشورهای دیگر در این زمینه بهره‌مند شویم.
مویدی در حاشیه این نشست نیز در پاسخ به پرسشی درباره مصوبات روز گذشته جلسه ستاد مبارزه با موادمخدر با رییس جمهور گفت: مصوبات جدید دارای دو بخش کوتاه مدت و بلندمدت هستند. امروز بخش مقابله با موادمخدر می‌تواند در عرصه وقت نتایج خوبی به دست دهد اما در بخش پیشگیری نیازمند پروسه‌های بلندمدت هستیم.
قائم مقام دبیرکل ستاد کل مبارزه با موادمخدر افزود: در بخش مقابله و در مرزها اقدامات خوبی در حال انجام است و هماهنگی‌هایی برای جمع‌آوری معتادان متجاهر تا پایان سال در حال انجام است. برای آرامش و زیباسازی چهره شهرها ناچارا کارهای فوری باید انجام دهیم.

امتیازدیلی

© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir