فناوری نانو و پیشرفت های علمی جدید ایرانیان

1422103826751_rouhollah-vahdati-4-th3
به تازگی پیشرفت های چشمگیری در زمینه فناوری نانو در میان پژوهشگران و محققان ایرانی صورت گرفته است که رتبه علمی کشور را بالا برده است و جایگاه ما را در در زمره ششمین کشور فعال در زمینه فناوری نانو قرار داده است علم و توسعه‌ی فناوری نانو در میان دانشمندان و محققین ایرانی روز به روز در حال رشد و تعالی است در ادامه به تازه ترین محصولات جدید در این زمینه اشاره خواهیم کرد.

سعید سرکار در مراسم افتتاحیه‌ جشنواره‌ی نانو گفت: کشورمان موفق شد با پشت سر گذاشتن کشور چین، رتبه‌ ششم را در تولید علم کسب کند.
حوزه فن‌آوری‌های نوینگروه علمی پزشکی  سعید سرکار دبیر ستاد فناوری نانو، عصر امروز در مراسم افتتاحیه‌ نهمین جشنواره‌ی فناوری نانو در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران؛ با  اشاره به دستاوردهای فناوری نانو، اظهار داشت: نقش وزارت‌خاته‌های مختلف، اعم از وزارت علوم، وزارت جهاد کشاورزی و وزارت ارشد، در توسعه پژوهشی و حمایت‌های دارویی و به طور کلی ترویج علوم و فناوری نانو، بسیار ویژه بود.
وی افزود: در این راستا با همکاری وزارت امور خارجه برنامه‌ای برای ملاقات با سفرای ۵۰ کشور دنیا برای آگاه سازی از پیشرفت‌های کشورمان در حوزه‌ی نانو تدارک دیده شده است‌.
سرکار گفت: در جهت پیشرفت علوم و فناوری نانو، سند ده ساله‌ی اول را با هدف تولید و ترویج علم و توسعه‌ی فناوری نانو و با حمایت‌های شورای عالی انقلاب، در جهت تصویب این سند را پشت سر گذاشتیم.
سرکار با اشاره به جایگاه کشورمان در رتبه‌ ششم تولید علم، عنوان کرد: سعی داریم با تلاش روزافزون در سال آینده با پشت سر گذاشتن کشور آلمان رتبه‌ پنجم را کسب کنیم.
وی گفت: در سند 10 ساله‌ دوم، بر صنعت سازی و تجاری سازی تمرکز کرده‌ایم تا بتوانیم با رسوخ علوم و فناوری نانو در صنایع موجود و انتفاع محصولات و افزایش رقابت‌پذیری، به اهداف خود در این سند دست‌یابیم‌.
سرکار گفت: در رابطه با محصولات نانو در بازار، نه تنها به بازار داخلی، بلکه برای طور ویژه به حضور و  رقابت‌ در بازار جهانی، برنامه‌ریزی شده است‌.
دبیر ستاد ویژه‌ی فناوری نانو گفت: تاکنون ۳۳۰ قلم و 9 نوع محصول متفاوت، در بازار جهانی معرفی و در این زمینه فعالیت‌های بین‌الملل داشته‌ایم.
سعید سرکار تاکید کرد: با وجود تجارب زیاد در زمینه‌ی تجاری سازی محصولات نانو در بازار جهانی، برای تجاری سازی محصولات آیتک، نیاز به بکارگیری و تربیت نیروهای متخصص، برای ورود به عرصه‌ی بین‌الملل و بازارهای جهانی داریم‌.
وی عنوان کرد: تاکنون محصولات نانو ساخت داخل را به بسیاری از کشورهای جهان و منطقه، از جمله کره‌ی جنوبی، استرالیا، آلمان، انگلیس و چین، صادر کرده‌ایم.
سرکار با تاکید بر این موضوع که بازار جهانی، حضور کشور ایران را در حوزه‌ی فناوری نانو، به رسمیت شناخته است، تصریح کرد: خوشبختانه مسئولان کشوری از جمله، دکتر جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور، بررسی‌ها و نظارت‌های ویژه‌ای بر دستگاه‌ها و نظارت‌ خانه‌های مختلف، برای حضور موفق ایران در بازلر جهانی صورت گرفته است.
دبیر ستاد فناوری نانو با تاکید بر لزوم همکاری‌های بیشتر مسئولان در این زمینه، گفت: با سازماندهی و ترویج سازمان‌های مختلف، می‌توان برنامه‌های موفقی برای معرفی محصولات به بازار جهانی تدارک دید.
ایران-رتبه‌-ششم-را-در-تولید-علم-دارد-جایگاه-ویژه-محصولات-نانو-ساخت-کشور-در-جهان
باشگاه خبرنگاران جوان
© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir