حفاظت بدن در برابر سرب با مصرف ویتامین سی

ویتامین سی در بسیاری از میوه های نارنجی رنگ وجود دارد.مصرف این ویتامین بدن شما را در برابر مسمومیت های ناشی از سرب محافظت می کند.پس شاید بهتر باشد در روزهایی که هوا آلوده است حتما از این ویتامین استفاده کنیم.بعلاوه مصرف این ویتامین خطر بروز سرطان را در افراد کاهش می دهد.
مصرف این ویتامین سبب تقویت دستگاه ایمنی و افزایش سرعت بهبود زخم شده و از تشکیل نیتروزآمین‌ها و نیتروز اوره‌های سرطان‌‌زا جلوگیری می‌‌کند.

این ویتامین با بالا بردن ایمنی بدن، بیماری را بهبود می‌بخشد. ویتامین سی همچنین باعث جلوگیری از آثار زیانبار نیکوتین بر نوزاد شده، به بهبود زخم‌ها کمک کرده، ایمنی را افزایش می‌دهد، رگ‌های خونی را باز می‌کند، از بیماری‌های قلبی پیشگیری و از زیبایی چشم محافظت می‌کند.
تحقیقات پزشکی همچنین نشان می‌دهد ویتامین سی می‌تواند احتمال ابتلای مردان به بیماری نقرس را کاهش دهد.
به‌گفته محققان، ویتامین سی همچنین عملکرد ریه کودکان مادران سیگاری را بهبود می‌بخشد.
ویتامین سی در گروه ویتامین‌ها قرار دارد و به شکل قرص‌های ١٠٠و ٢۵٠ میلی‌‌گرمی و قرص‌جوشان هزارمیلی‌گرمی، پودر ۵٠٠میلی‌‌گرمی و آمپول ۵٠٠ میلی‌‌گرمی در داروخانه‌‌ها موجود است اما قرص‌جوشان آن به‌ویژه در فصول سرد ‌سال طرفدار بیشتری پیدا می‌کند.
ویتامین سی، ویتامین محلول در آب و از اجزای ضروری برای ساخت و نگهداری کلاژن و بافت محیطی بین سلولی است. ویتامین سی هم در بافت‌های گیاهی و هم در بعضی محصولات حیوانی موجود است. غنی‌ترین منابع ویتامین سی میوه‌ها و سبزی‌ها هستند، آب مرکبات نیز دارای میزان زیادی ویتامین سی است.

© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir