4 عملی که سبب بدتر شدن سرما خوردگی آنفلوانزا می شوند

getty-170510646-sick-sam-edwards-opener

حتی اگر شما واکسن آنفلوآنزا تزریق کرده باشید و باجدیت ۱۳ بار درروز دست های خود را شسته باشید هیچ تضمینی وجود ندارد که شما قربانی ناراحتی های آزار دهنده ی فصل سرما نباشید. هنگامی که سرماخوردگی اتفاق می افتد همراه بادرد، گرفتگی حلق وبینی، خلط و رنگ پریدگی یا زردی می باشد.

حتی اگر شما واکسن آنفلوآنزا تزریق کرده باشید و باجدیت ۱۳ بار درروز دست های خود را شسته باشید هیچ تضمینی وجود ندارد که شما قربانی ناراحتی های آزار دهنده ی فصل سرما نباشید. هنگامی که سرماخوردگی اتفاق می افتد همراه بادرد، گرفتگی حلق وبینی، خلط و رنگ پریدگی یا زردی می باشد.

اولین چیزی که شما همیشه مورد توجه قرار می دهید این است که ازخوردن غذاهای مضر اجتناب می کنید.

لیموناد،شربت و دیگرچیزهای شیرین

زنجبیل حالت تهوع معده رابهبود می بخشد و لیمو مقدار زیادی از ویتامین c را آزاد می کند ولی هردو مورد به علت داشتن قند باعث التهاب می شوند و در نتیجه گلبول های سفید را برای مبارزه با عفونت تضعیف می کنند.آلیسا رامسی متخصص تغذیه می گوید: درمدت زمان بیماری دوست دارید موادشیرینی مثل آبنبات بخورید ولی اگربه جای آن از چای زنجبیل استفاده کنید باعث می شود تا آب ترکیب شده باقند وارد معده شما شود و میل به خوردن شیرینی را در شما کاهش می دهد.

لبنیات

برخلاف چیزهایی که شنیده اید شیر و ماست واقعا نمی توانند باعث ایجاد خلط یا هر چسبندگی ناخوشایند دیگری شوند ولی لبنیات درافرادی که لوزه دارند باعث ایجاد چسبندگی غیرقابل تحملی درگلو و اطراف آن می شود, ولی اگرشما با خوردن لبنیات مشکلی ندارید می تواند منبع خوبی ازپروتیین و ویتامینD باشد و بدن را در مبارزه با عفونت ها یاری  کند.علاوه بر این ماست پروبیوتیک باعث توازن در باکتری های روده می شود.

الکل

الکل هم مانند شکر باعث التهاب بدن و تضعیف گلبول های سفید شده و در نتیجه باعث تأخیردر بهبودی شما می شود.الکل همچنین باعث کم آبی بدن و بالا رفتن میزان الکل در خون می شود.

کربوهیدرات های خالص(تصفیه شده)

نان تست و کراکرغذاهای سنتی زمان بیداری است.ولی غذاهای گرم که مادر برای شما تهیه می کند بزرگترین نعمت است.کربوهیدرات تصفیه شده باعث می شود تا سریعا شکر تجزیه شود و این امر باعث افزایش قندخون می شود, درست مانند همان کاری که لیموناد و شربت ها انجام می دهند و به همان روش مانع مبارزه بدن باعفونت ها می شود.بنابراین اگر می خواهید نان تست را با کره چرب کنید مطمین شویدکه نان شما۱۰۰ درصد از گندم تهیه شده باشد.

در این باره بیشتر بخوانید : موثر ترین شیوه در جلوگیری از آنفلوانزا

© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir