طبخ سریع السیر مرغ کنتاکی

fc-start-g

اگر هوس خوردن مرغ کنتاکی کرده اید و وقت کافی برای تهیه آن را ندارید پیشنهاد می کنیم با روشی سریع و آسان آن را در کمترین زمان تهیه کنید روشی که در ادامه مطلب توضیح خواهیم داد برای افراد شاغل و کسانی که وقت کافی برای تهیه غذا ندارند پیشنهاد می شود علاقه مندان به مرغ کنتاکی کم نیستند شما نیز با این غذای خوشمزه می توانید اعضای خانواده را غافلگیر کنید .

 اگر به دنبال روشی سریع ولی خوشمزه برای تهیه مرغ کنتاکی هستید، این دستور گزینه ی مناسبی است.
مواد لازم:
  • روغن  به میزان لازم
  • مرغ ۱ عدد بزرگ
  • آرد به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل قرمز به میزان لازم
  • فلفل سیاه  به میزان لازم
طرز تهیه:
1. قابلمه سایز متوسطی را تا یک سوم از روغن پر کنید. آن را روی حرارت گذاشته و گرم کنید.
2. در یک پاکت کاغذی کمی آرد بریزید، به آن نمک و فلفل قرمز و فلفل سیاه فراوان اضافه کنید. استفاده از کیسه پلاستیکی آرد را چسبناک می کند.
3. تکه های مرغ را در آن انداخته و تکان دهید تا کاملا به آرد آغشته شوند.
4. آرد اضافی آن ها را بگیرید و در چند نوبت تا از همه طرف طلایی رنگ و مغز پخت شوند، در روغن داغ سرخ کنید.
5. تکه های مرغ کنتاکی را از روغن خارج کنید و روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. می توانید آن ها را گرم و یا به دمای محیط میل کنید.
وب‌سایت آشپزباشی
© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir