عوارض زیان بار مصرف نوتلا

picsart_1478875352521

کاکائو یکی از پر طرفدار ترین محصولات در دنیاست. این محصول از فراوری دانه درخت کاکائو به دست می آید. کاکائو دارای فواید بسیاری برای مغز افراد است و سبب عدم ابتلا به آلزایمر می شود. یکی از محبوب ترین برند های کاکائو نوتلا است که برای خود شهرت جهانی بهم زده... در ادامه با دکتر سلام همراه باشید

عده‌ای از دانشمندان پس از بررسی محصولات یک شرکت ایتالیایی دریافتند که این محصول برای کودکان به شدت مضر است.

مقامات سازمان غذا و داروی ایالات متحده به تازگی اعلام کرده اند مصرف یکی از برندهای شکلات مایع ساخت کشور ایتالیا به نام “فررو” که با نام تجاری نوتلا به عموم عرضه می‌شود خطر جدی برای سلامتی افراد محسوب می‌شود.

لازم به ذکر است؛ این محصول در سطح جهانی فروش گسترده‌ای داشته و بویژه کودکان هر روز مقادیر بالایی از آن را به همراه صبحانه یا میان وعده مصرف می‌کنند.

می‌دانیم مصرف حجم بالایی از شکلات برای سلامتی انسان مضر است. از جمله خطرات مصرف بش از حد شکلات می‌توان به ابتلا به دیابت، اضافه وزن، اعتیاد به مصرف مواد شیرین اشاره کرد که همگی تهدیدی جدی برای آینده کودکان به شمار می‌روند.

این شکلات در دهه ۱۹۶۰ میلادی به عنوان یک ماده افزودنی به بستنی راهی بازارهای جهانی شد. در این محصول از فندق به همراه کاکائو استفاده شده است. امروزه کمتر از سه درصد از مادران این شکلات را به بستی خانگی اضافه می کنند و مقادیر فراوان شکلات خام را به همراه انواع دسر و بیسکوئیت به کودک خود می دهند. این کار باعث می‌شود کودک از سنین پایین به خوردن انواع مواد شیرین عادت کند.

با وجود مفید بودن مصرف شکلات برای کودکان خردسال، کارشناسان تغذیه توصیه می کنند استفاده از شکلات به میزان کم صورت گیرد و همینطور میزان شکر موجود در آن کم باشد چرا که مصرف چنین حجمی از شکر جلوی رشد سلول های مغزی را گرفته و چاقی و دیابت را در آنان تقویت می‌کند.

منبع: Dailymail

© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir