مبتلایان به امراض قلبی و استفاده از لبنیات پرچرب

%d9%85%d8%b5%d8%b1%d9%81-%d8%b4%db%8c%d8%b1

 

 

مطالعات جدید پیرامون افزایش کیفیت زندگی بیماران قلبی ،خبر از تاثیرات مفید و مثبت لبنیات بر سلامتی این افراد میدهد و این بیماران می توانند با خیال راحت از محصولات لبنی مصرف کنند باورها و اعتقادات رایجی در این باره وجود دارد که در ادامه به بررسی هریک خواهیم پرداخت می خواهیم از عوارض مصرف لبنیات چرب برای این افراد بیشتر بدانیم ..

وقتی می‌خواهیم درباره مصرف محصولات لبنی و سلامت قلبی-عروقی صحبت کنیم، ابتدا باید دو نکته را در نظر بگیریم.
شواهد دیگری هم وجود دارند که نشان می‌دهند خوردن لبنیات با مزیت‌های مختلفی برای سلامتی انسان همراه است. برای مثال، برخی محققان معتقدند که مصرف محصولات لبنی نسبتا کم‌چرب مثل ماست یا مصرف محصولات لبنی نسبتا پُرچرب مثل پنیر، هر دو می‌توانند خطر ابتلا به دیابت را کاهش دهند که یکی از عوامل خطر اصلی ابتلا به بیماری قلبی است.

یکی از چالش‌های اصلی برای درک نتایج این مطالعات، این است که محققان براساس گزارش خود افراد درباره میزان مصرف‌شان از پنیر، شیر، ماست و محصولات لبنی دیگر به نتیجه‌گیری رسیده‌اند. نکته این‌جاست که اگر رژیم غذایی افراد متغیر باشد، خیلی سخت می‌توان میزان اصلی مصرف را به خاطر آورد. بنابراین نتایج این مطالعات، تا آن حدی که ما فکر می‌کنیم دقیق نیستند. ضمن این‌که ممکن است تصور افراد از وعده مصرفی عادی با تصور پزشکان و محققان درباره آن واقعا متفاوت باشد.

منبع:everydayhealth

© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir