پیراشکی با طعم بیسکویت

1059675_270

این بیسکویت خانگی شبیه پیراشکی است و به راحتی تهیه می شود می توانید در منزل خمیر آن را تهیه کنید موادلازم برای این پیراشکی شبیه مواد پیتزا هستند روش تهیه این پیراشکی بسیار راحت و آسان است و در کمترین زمان تهیه می شود این خوراکی مورد پسند اطفال  وکودکان است بهتر است برای یکبار طبخ آن را تجربه کنید

برخلاف نام این خوراک که برای صبحانه تهیه می شود، شکل آن به بیسکوئت شباهت ندارد و بیشتر شبیه پیراشکی است. اما چون با خمیر بیسکوئیت تهیه می شود، ترد و شکننده است و برای اولین وعده غذایی در طول روز مناسب خواهد بود.

مواد لازم:
  •     ۲۸۵ گرم سوسیس چرخ کرده
  •     ۴ عدد تخم مرغ
  •     ۱ پیمانه پنیر چدار رنده شده
  •     نصف پیمانه پیاز خرد شده
  •     ۱ پیمانه فلفل دلمه ای خرد شده
  •     ۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
  •     خمیر آماده بیسکوئیت*
  •     تخم مرغ (برای روی خمیر)
  •     آرد (برای باز کردن خمیر)
طرز تهیه:
1- فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
2-روغن را در تابه گرم کرده، سپس پیاز را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا سبک شود. پس از اینکه رنگ آنها تغییر کرد، سوسیس چرخ کرده را اضافه کنید.
3- آنها را به مدت ۵ دقیقه تفت دهید. در این مرحله باید، فلفل های دلمه ای را افزوده و هم بزنید.
4-در پیاله ای جداگانه، تخم مرغ ها را هم بزنید و سپس روی مخلوط سوسیس بریزید و هم بزنید تا کاملا پخته شوند.
5-روی یک سطح صاف، آرد بپاشید و خمیر بیسکوئیت را روی آن قرار داده و آنها را به هم بچسبانید تا یک مستطیل بزرگ تشکیل دهند.
6-مخلوط سوسیس را درون خمیر ریخته و آن را رول کنید. لبه های آن را با دست فشار دهید تا در جای خود محکم شود.
7- تخم مرغ را با کمی آب یا شیر رقیق کرده و با قلم مو روی سطح خمیر بمالید.
8- با استفاده از قیچی آشپزخانه، رول خمیر را با فاصله های ۵ سانتی متری از هم برش زده و به دو طرف باز کنید.

9-رول سوسیس را به مدت ۲۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا سطح آن کاملا طلایی شود.

خمیر آماده بیسکوئیت*

مواد لازم:

  •     ۲ پیمانه آرد کامل
  •     ۱ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
  •     نصف قاشق چایخوری نمک
  •     نصف پیمانه خمیرترش
  •     سه چهارم پیمانه شیر

طرز تهیه:

1-در یک کاسه بزرگ، آرد، بیکینگ پودر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. خمیر ترش را به آنها اضافه کرده و هم بزنید.
2- شیر را به تدریج افزوده و هم بزنید تا یکدست شوند.
وب‌سایت روزیاتو:
© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir