پاستای رژیمی خانگی

1080455_293

 این پاستا برای افراد گیاهخوار و کسانی که در رژیم غذایی به سر میبرند انتخاب خوبی است چون بدون گوشت است با ساده ترین مواد تهیه می شود می توانید به راحتی آن را تهیه و سرو کنید پاستا ،روغن زیتون ،سیر و جعفری موادلازم برای این پاستا می باشند .

در این پاستا گوشت به کار نرفته و به همین جهت مناسب گیاهخواران نیز می باشد. این میزان مواد اولیه، برای 4 نفر مناسب می باشد. این پاستا حداکثر در مدت 30 دقیقه آمادۀ سرو می‌باشد.

مواد لازم:
  • پاستا یا ماکارونی    450 گرم
  • روغن زیتون   ½ پیمانه
  • سیر ریز خرد‌شده     5 حبه
  • فلفل قرمز یا چیلی     3 عدد
  • جعفری تازه ساتوری‌شده     ¼ پیمانه

طرز تهیه:

1- پاستا را (در صورتی که از پاستای فتو چینی یا تاگلیاتی استفاده کنید کیفت بهتری از این پاستا می‌گیرید) داخل آب در حال جوشیدن همراه با نمک می‌ریزیم تا بپزد.
2-در حین پختن پاستا، داخل یک تابه روغن زیتون می‌ریزیم و آن را روی حرارت می‌گذاریم تا گرم شود. سپس سیر و چیلی خشک و خرد شده را داخل روغن می‌ریزیم و کمی تفت می‌دهیم. زمانی که پاستا کاملاً پخت و نرم شد، آن را آبکش می‌کنیم و کمی از آب آن را نگاه می‌داریم.
3-مخلوط روغن زیتون و سیر را روی پاستا می‌ریزیم و آن را روی حرارت می‌گذاریم تا گرم شود و مواد را مخلوط می‌کنیم. اگر خیلی خشک بود، کمی از آب پاستا را روی آن می‌ریزیم و مخلوط می‌کنیم. پس از اینکه کمی گرم شد، جعفری را به آن اضافه می‌کنیم و کاملاً مخلوط کرده و سرو می‌کنیم.
وب سایت پارسه گرد:
© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir