بررسی ویژگیهای نان های سبوس دار

bread

 

سعی کنید هنگام تهیه نان مصرفی خود نان های سبوس دار را انتخاب کنید این نان ها برای افراد دیابتی انتخاب بسیار مناسبی هستند و می توانند دیابت شما را کنترل کنند با استفاده از آن ها می توانید از  بیماری های پوستی، ریزش موی سر و بیماری های اعصاب محیطی در امان بمانید ویتامین ها و املاح معدنی مختلفی در این نان ها یافت می شود که در ادامه به بررسی آن ها خواهیم پرداخت .

یک متخصص طب سنتی گفت: برخی مواد غذایی علاوه بر پیشگیری از بروز برخی بیماری ها سبب بهبود عملکرد سیستم ایمنی فرد بیمار می شوند.
فرهاد صبری متخصص طب سنتی اظهار داشت: حاوی مواد معدنی از جمله آهن، کلسیم، منیزیم، روی، فسفر و ویتامین های B1 ،B2 ،B3  ،E و اسید فولیک است.
وی ادامه داد: مصرف نان های سبوس دار به دلیل اینکه سرشار از ویتامین B هستند به افراد مبتلا به دیابت توصیه شده است.
صبری گفت: نان های سبوس دار برای افرادی که دارای چربی و فشار خون بالا هستند مناسب است زیرا مصرف این ماده غذایی موجب بهبود عملکرد سیستم گوارش بدن شده و مانع از آسیب رسیدن به بافت آن می شود.
وی افزود: سبوس موجود در نان ملین بوده و باعث دفع مقدار زیادی قند آزاد یا همان گلوکز در روده شده و در نتیجه از افزایش ناگهانی قند خون جلوگیری می کند.
این متخصص طب سنتی با اشاره به علائم کاهش ویتامین B در بدن گفت: بیماری های پوستی، ریزش موی سر و بیماری های اعصاب محیطی از کاهش این ویتامین در بدن ایجاد می شود.
وی با بیان اینکه مشکلات اعصاب محیطی از علایم شایع در بیماری دیابت است و اغلب افراد مبتلا به این بیماری، بعد از مدتی بی حسی و گزگز در ناحیه پا را احساس می کنند.
صبری تصریح کرد: از آنجا که بسیاری از نان های موجود در کشور سبوس کافی ندارند مردم می توانند پودر سبوس را همراه با سالاد یا ماست و روزی ۲ بار مصرف نمایند.
این متخصص طب سنتی گفت: البته مصرف نان سنگک و نان های رژیمی حاوی سبوس نیز همین خواص را داشته و در پیشگیری از بروز بیماری های اعصاب و دیابت موثر است.
وی در رابطه با سایر منابع تامین سبوس تصریح کرد: اینکه سبوس در برنج باشد یا نان فرقی ندارد زیرا در پوسته هر ۲ مواد مغذی به میزان لازم موجود است و مصرف هر کدام از اینها میتواند به افراد کمک کند.
باشگاه خبرنگاران جوان؛
© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir