وجود منیزیم در رژیم غذای خطر ابتلا به بیماری ها را کاهش میدهد

مواد غذایی حاوی منیزیم می توانند شما را از ابتلا به بسیاری از بیماری ها ایمن نگه دارند.اما با این حال عده ی زیادی از افراد به این ماده غذایی اهمیت نمی دهند و آن را نادیده می گیرند.این در حالیست که منیزیم تقریبا در تمامی کارکردها و بافت‌های بدن از سیستم ایمنی تا سلامت قلب کارآیی دارد.

نتایج یک مطالعه جدید در چین نشان می‌دهد وجود منیزیم در رژیم غذایی می‌تواند خطر بیماری‌های قلبی، سکته مغزی و دیابت را کاهش دهد. افرادی که از میزان بالایی منیزیم در رژیم غذایی شان استفاده می‌کنند ۱۰ درصد کمتر در معرض بیماری قلبی، ۱۲ درصد کمتر در معرض سکته مغزی و ۲۶ درصد کمتر در معرض ابتلا به دیابت نوع دو هستند.

کارشناسان توصیه می‌کنند مردان در روز حدود ۳۰۰ میلی گرم و زنان ۲۷۰ میلی گرم منیزیم نیاز دارند. به رغم این توصیه‌ها کمبود منیزیم نسبتا شایع است.

دکتر فودی وانگ نویسنده ارشد این مطالعه از دانشکده سلامت عمومی دانشگاه ژجیانگ گفت: منیزیم برای بیش از ۳۰۰ واکنش شیمیایی مختلف در بدن از جمله سوخت و ساز گلوکز، تولید پروتئین و نوکلئیگ اسید ضروری است.

همچنین این ماده به حفظ عملکرد ماهیچه‌ها و سیستم اعصاب، حفاظت از سیستم ایمنی، ثابت نگه داشتن ضربان قلب و استحکام استخوان‌ها کمک می‌کند.

به گزارش مدیکال دیلی، منیزیم علاوه بر آنکه برای سلامت قلب مفید است می‌تواند در کاهش خطر ابتلا به افسردگی، میگرن و حتی علائم سندرم پیش از قاعدگی موثر باشد.

منبع: ایسنا

 

© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir