دکتر آونا از 504 داوطلب خواسته بود غذاهایی که بیشترین مشکلات را برایشان ایجاد می کنند را شناسایی کنند. وی معیارهایی برای انتخاب چنین غذاهایی داده بود. این معیار خوردن بیش از حد آن غذا تا نقطه ای بود که فرد به شدت احساس سنگینی می کرد و یا بعد از خوردن آن غذا تا مدتی طولانی احساس خمودی و خستگی داشت. آونا پس از جمع آوری اطلاعات، لیستی از اعتیاد آورترین غذاها و آنهایی که کمترین تاثیر اعتیاد آوری دارند را بدست آورد.
متوجه چیزی شدید؟ غذاهایی که در افراد باعث بیشترین پریشانی های روانی و ناراحتی های فیزیکی می شوند همان غذاهایی هستند که به شدت فرآوری شده و یا سرشار از چربی و قند اضافه شده هستند، همچنین این غذاها بالاترین سطح بار گلیسمی را دارند. بار گلیسمی معیاری است که نشان می دهد یک غذا پس از خورده شدن، چگونه روی بالا بردن سطح قند خون فرد تاثیر می گذارد. دکتر آونا می گوید این نتایج اتفاقی نیست.
تحقیقات بسیاری تا به حال نشان داده اند غذاهای طعم دار شده و به شدت فرآوری شده، رفتاری را تولید می کنند و تغییراتی در مغز می دهند که شبیه آن را در تشخیص اعتیاد به مواد مخدر و الکل می بینیم.
اعتیاد به غذا به صورت رسمی یک اعتیاد به حساب نمی آید اما نباید از تاثیر آن روی افزایش وزن غافل شوید. شما فکر می کنید به چه غذاهایی اعتیاد دارید؟
منبع : الو دکتر