روش طبخ شیرینی با طعم نوتلا

این شیرینی با طعم نوتلا سرو می شود برای تهیه این کیک خوشمزه نیاز به خمیر آماده کروسان و یک شیشه نوتلا و تخم مرغ دارید روش آماده کردن این شیرینی بسیار ساده و اسان است مراحل تهیه این شیرینی خوشمزه خانگی را در ادامه مطلب برایتان آورده ایم.

برای تهیه این کیک خوشمزه و بسیار زیبا، باید خمیر آماده کروسان تهیه کنید. یا اگر خودتان بلد هستید، آن را از قبل آماده کرده و بقیه مراحل را طبق دستور زیر انجام دهید.

مواد لازم:

- خمیر آماده کروسان (مجموعا یک کیلوگرم)

- یک شیشه نوتلا

- ۱ عدد تخم مرغ

طرز تهیه:

1-فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید.

2- خمیر را با وردنه باز کنید. آن را به شکل یک دایره با قطر ۲۵ سانتی متری برش دهید.

3- یک لایه نوتلا روی خمیر بمالید.

4- این کار را با بقیه خمیرها تکرار کنید تا چندین لایه از خمیر و نوتلا به دست بیاید.

5- آنها را روی هم بچینید.

6- توجه داشته باشید که روی لایه آخر خمیر نباید شکلات بمالید.

7-برای یک اندازه بودن خمیرها، در آخر دوباره با استفاده از قالب یا یک بشقاب، آنها را برش زده و خمیرهای اضافی را جدا کنید.

8-در مرکز دایره یک استکان گذاشته و به صورت بعلاوه، خمیر را برش بزنید. سپس یک ضربدر روی آن بزنید. مثلث های به دست آمده را نیز از وسط دو نیم کنید.

9- لیوان را بردارید، خمیرها را دوتا دوتا و برعکس هم بچرخانید تا لایه های درونی آنها دیده شود. همین کار را با بقیه برش ها انجام دهید.

10- تخم مرغ را درون یک پیاله هم زده و با کمی آب رقیق کنید.

11-با قلم مو تخم مرغ را روی خمیر بمالید.

12- آن را به مدت ۲۸ تا ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملا طلایی و پخته شود.

وب سایت روزیاتو

© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir