نمونه میان وعده ها با کالری متفاوت

برخی میان وعده های مناسب می توانند به افزایش سلامت جسمی تان کمک کنند در عین حال برخی دیگر نیز می توانند باعث اسیب زدن به سلامتی جسمی شما و ایجاد برخی عارضه های مختلف در بدنتان شوند ناشتا و عصرانه و میان وعده ها بر حسب سلیقه تغذیه ای شما متفاوت هستند بهتر است با انواع آنها آشنا شوید .

توجه به میان وعده ها در تغذیه امروز به خصوص در رژیم های کاهش وزن و افزایش وزن، از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در رژیم های لاغری با انتخاب و مصرف میان وعده های صحیح هم از افت قند ناشی از رژیم لاغری جلوگیری می کنید و هم اینکه این امر باعث می شود که شما از پرخوری در وعده های اصلی خودداری کنید. پس با توجه به این قضیه میان وعده هایی که حاوی فیبر زیاد و در نتیجه سیر کنندگی بالا هستند و کالری پایینی دارند را در لیست انتخابی خود قرار دهید. در رژیم کاهش وزن بیش از ۳ میان وعده در کل روز مصرف نکنید.

در رژیم های افزایش وزن نیز اهمیت میان وعده ها به دلیل توصیه به مصرف وعده های کم حجم و مکرر حائز اهمیت است. در رژیم های افزایش وزن ۷-۶ میان وعده در برنامه روزانه خود قرار دهید. ولی از تنقلات مضر مثل چیپس و پفک به عنوان میان وعده به هیچ عنوان استفاده نکنید چون اولا فاقد ارزش غذایی بوده و ثانیا سیرکنندگی کاذب داشته و اشتهای شما را نسبت به مواد غذایی با ارزش بالا از بین می برند.

 

ناشتا و عصرانه 50 کالری:

ناشتا و عصرانه 100 کالری:

ناشتا و عصرانه 150 کالری:

ناشتا و عصرانه 200 کالری:

ناشتا و عصرانه 250 کالری:


تهیه و تنظیم: ساناز مطلبی خامنه کارشناس تغذیه و رژیم درمانی


لینک مرتبط: اهمیت مصرف میان وعده در رژیم غذایی

توصیه های موثر برای مصرف میان وعده در حاملگی

منبع: دکتر سلام

© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir