مبتلا شدن به سرطان سینه با مصرف پیراشکی و دونات

آغاز سرطان سینه از بافت پستان است و جود یک توده در پستان،از نوک پستان مایه ترشح شدن،تغییر شکل پستان و ... از علائمی هستند که در هنگام سرطان سینه این سرطان را نشان میدهند.در جدیدترین تحقیقات صورت گرفته توسط محققان،زنان با مصرف پیراشکی و دونات خطر مبتلا شدن به سرطان سینه را در خودشان افزایش میدهند.

مطالعات جدید محققان نشان می دهد مصرف دونات و پیراشکی شکلاتی خطر ابتلا به سرطان سینه را در زنان افزایش می دهد. گروهی از محققان با بررسی ۱۵۴۹ زن مبتلا به سرطان سینه و مقایسه آنها با ۱۴۹۲ زن سالم با همان محدوده سنی دریافتند مصرف زیاد غذاهای سرخ شده مانند پیراشکی و دونات و مواد غذایی شیرین به صورت حداقل یک بار در هفته خطر وقوع سرطان سینه را افزایش می‌دهد.

محققان گفته اند خوردن غذاهای سرخ شده و پیراشکی حداقل یک بار در هفته و یا بیشتر بین ۳۰ تا ۳۷ درصد می‌تواند گروه مصرف کننده را نسبت به کسانی که کمتر از یک بار در ماه از این غذاها استفاده می‌کنند در معرض وقوع این بیماری قرار دهد.

مصرف قند و شکر مسیرهای عبوری سیگنالیک آنزیمی خاص به نام "۱۲-LOX یا ۱۲- لیپواکسیژناز" را تحت الشعاع قرار می‌دهد.گلوکز واردشده به بدن با تغییر مسیرهای متابولیک موجب گسترش سرطان به خصوص سرطان سینه در زنان می‌شود.

گفتنی است، پیراشکی حاوی اسیدهای چرب اشباع فراوانی است که وجود آنها یک عامل شناخته شده ی بیماری‌های قلبی به شمار می رود و در زنان باعث ایجاد رسوب قلبی و تنگی در عروق می شود که در نهایت سکته قلبی را به دنبال دارد.

منبع : سیمرغ

© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir