معجزه ادویه کاری در مرگ سلول های سرطانی

استفاده از ادویه جات از دیرباز در بین ایرانی ها گسترش داشته است.تمام این ادویه ها علاوه بر طعم خوبی که به غذا میدهند دارای خواص بی نظیری هستند.در ادویه جاتی مانند فلفل قرمز تند و فلفل معمولی عنصری به نام کپسایسین وجود دارد که به مهار رشد سلول‌های سرطانی و مرگ تعداد زیادی از سلول‌های سرطان پستان کمک کند.

پیشتر نیز محققان طی انجام پژوهش‌های مختلف از خواص شگفت انگیز این ادویه بر روی سلول‌های سرطانی آگاه شده بودند و اکنون به چگونگی درمان سرطان با این ماده اعجاب انگیز خواهیم پرداخت.
در حال حاضر، شیمی درمانی تنها گزینه درمان برای تهاجمی‌ترین نوع سرطان پستان یعنی سرطان پستان سه‌گانه منفی (Triple Negative Breast Cancer) است اما یک تیم از محققان دانشگاه رور بوخوم در آلمان با انجام یک آزمایش بر روی سلولهای سرطانی سه گانه منفی کشف کردند که نوع خاصی از گیرنده‌ها به نامTransient Receptor Potential Channels (TRPV1)  توسط کپسایسین فعال می‌شوند.
آنها کپسایسین را روزانه و در ساعات معینی به این سلول‌ها اضافه کرده و یک سری از واکنش‌هایی را مشاهده کردند که در آن سلول‌های سرطانی به آرامی تقسیم شدند.
تعداد زیادی از این سلول‌ها طی این فرآیند از بین رفته و حرکت و گسترش آنها در سراسر بدن متوقف شد.
به گفته محققان این پژوهش، از گیرنده‌های TRPV1 می‌توان به عنوان یک رویکرد جدید در درمان سرطان استفاده کرد.
به گزارش ایسنا به نقل از یونیورسیتی هرالد،سرطان پستان سه گانه منفی (Triple Negative Breast Cancer) یک حالت خاص است که هیچکدام از گیرنده‌های استروژن و پروژسترون یا ژن HER2 را ندارد. این حالت به طور متوسط در 20 درصد موارد سرطان پستان دیده می شود.
متاسفانه سرطان پستان سه گانه منفی سخت‌ترین نوع سرطان بوده که تاکنون درمانی برای آن پیدا نشده است. اما درمان با کپسایسین می‌تواند امید تازه‌ای را برای بیماران مبتلا به این نوع از سرطان بوجود آورد.
منبع: خبرداغ
© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir