بررسی کالری و ارزش تغذیه ای کدو تنبل

می توانید با استفاده از کدوتنبل در افزایش سلامت جسمی و زیبایی پوست و مویتان تاثیرگذار باشید می خواهیم در این بخش به بررسی خواص تغذیه ای و ارزش غذایی کدو تنبل اشاره کنیم در ادامه این بخش کالری کدو تنبل و میزان ورزش لازم برای سوزاندن کالری این ماده غذایی نیز ذکر شده است .

کدو تنبل یک ماده غذایی پاییزی مورد علاقه است اما آیا آن سالم است؟ همانطور که معلوم است کدو تنبل بسیار مغذی و کم کالری است.

به علاوه، آن ها بیشتر از آنچه که شما میدانید همه کاره است این ماده غذایی بعد از پختن خوش طعم است و همچنین بخوبی شیرین است این مقاله به بررسی خواص تغذیه ای کدو، استفاده و مزایای مختلف آن می پردازد.

کدو تنبل چیست؟

کدو تنبل یک نوع کدو در فصل زمستان است که از خانواده گیاهان و نباتات همانند خیار و خربزه است.
آن از لحاظ فنی یک میوه شامل دانه است اما از نظر تغذیه، آن بیشتر شبیه یک سبزی است.
کدو تنبل معمولا گرد و نارنجی است اگر چه اندازه، شکل و رنگ بسته به انواع می تواند متفاوت باشد آنها یک پوست بیرونی ضخیم دارند که صاف و آجدار است و همچنین یک ساقه که کدو تنبل را به برگ آن گیاه متصل می کند.
داخل آنها توخالی است به جز دانه عاجی رنگ که دارای پوشش گوشت رشته ای است.
این کدو در سراسر جهان در هر قاره به جز قطب جنوب رشد می کند.
دانه ها، برگ و گوشت آن همه خوراکی هستند و آنها را در دستور العمل غذاهای جهانی ویژگی هایی دارند.
گونه های مختلف کدو تنبل
بسیاری از گونه های مختلف کدو تنبل عبارتند از:
فانوس Jack-o : معمولاً تنوع زیادی دارد و برای کنده کاری استفاده می شود.
کدو تنبل پای :کوچکتر، انواع شیرین تر است.
مینیاتور: اینها هم تزئینی و هم خوراکی هستند.
سفید: برخی برای پختن در حالی که برخی برای دکوراسیون و یا کنده کاری بهتر است.
غول: بیشتر برای مسابقات رشد کرده است مشخصات فنی خوراکی دارد اما طعم آن از گونه های کوچکتر پایین تر است.
کدو تنبل اغلب در آمریکا به صورت کنسرو فروخته می شود.
جالب توجه است، انواع کدو تنبل که به طور معمول بیشتر کنسرو می شود بیشتر از نوع jack-o’-lantern است.

ارزش غذایی کدو تنبل

کدو تنبل مواد غذایی فوق العاده مغذی است.
این مواد مغذی متراکم هستند به آن معنی که مقدار زیادی ویتامین ها و مواد معدنی و تعداد نسبتاً کمی کالری دارند.
یک فنجان کدو تنبل پخته شامل:
کالری: 49
کربوهیدرات: 12 گرم
فیبر: 3 گرم
پروتئین: 2 گرم
ویتامین آ: 245 ٪ از RDI
ویتامین کا: 49 درصد از RDI
ویتامین ث: 19٪ از RDI
پتاسیم 16 :درصد از RDI
مس، منگنز و ریبوفلاوین: 11 درصد از RDI
ویتامین ای: 10 درصد از RDI
آهن: 8٪ از RDI
فولات: 6 درصد از RDI
نیاسین، اسید پانتوتنیک، ویتامین B6 و تیامین: 5 درصد از RDI
آن را نیز فوق العاده دارای بتا کاروتن، یک آنتی اکسیدان قوی است.
بتا کاروتن یک نوع از کاروتنوئید است که در بدن به ویتامین A تبدیل می شود.

فواید اصلی سلامتی کدو تنبل

بسیاری از فواید سلامتی یک کدو تنبل از محتوای مغذی آن است و این واقعیت است که آن یک میوه کم کربوهیدرات و پر از فیبر است.
در حالی که مطالعات بسیاری روی کدو تنبل به طور خاص وجود ندارد آن در چندین مواد مغذی بالا است که خواص درمانی دارند.

ایمنی

کدو تنبل به شما دوز سنگین از ویتامین A می دهد که می تواند به بدن شما در مبارزه با عفونت کمک کند.
تحقیقات اخیر نشان داده است که ویتامین A به خصوص برای نگه داشتن عوامل بیماری زا از ورود به دستگاه گوارش مهم است.
دیگر مواد مغذی در کدو تنبل که همچنین به ترویج ایمنی کمک می کنند ویتامینC ،E ، آهن و فولات هستند.

سلامت چشم

کدو به دو راه برای چشم ها خوب است.
اول، آن سرشار از ویتامین A است که به تیز بینی شما با کمک به شبکیه چشم برای جذب نور کمک می کند.
دوم، ترکیبی از دیگر ویتامین ها و مواد معدنی در کدو تنبل وجود دارد که ممکن است شما در برابر دژنراسیون ماکولا وابسته به سن محافظت کند.
یک مطالعه نشان داد که یک مکمل حاوی روی، ویتامین C، ویتامین E، بتاکاروتن و مس که در کدو تنبل نیز وجود دارد می تواند مردم را از دژنراسیون ماکولا وابسته به سن محافظت کند.

سلامت پوست

آنتی اکسیدان موجود در کدو تنبل برای سلامت پوست مهم است این به علت بتا کاروتن و ویتامین C و E است.
بتا کاروتن، به ویژه، ممکن است پوست شما را از اشعه های مضر UV خورشید محافظت کند.
خوردن غذاهای بتا کاروتن نیز می تواند به بهبود ظاهر و بافت پوست کمک کند.

سلامت قلب

خوردن میوه ها و سبزیجات به طور کلی برای قلب سالم است همچنین کدو تنبل با مواد مغذی خاص برای سلامت قلب مفید می باشد.
فیبر، ویتامین C و پتاسیم موجود در آن می تواند به بهبود فشار خون و سطح کلسترول کمک کند.

سندرم متابولیک

خوردن غذاهای غنی از بتا کاروتن، مانند کدو تنبل، ممکن است به کاهش خطر ابتلا به سندرم متابولیک کمک کند.
سندرم متابولیک مجموعه ای از عوامل است که خطر ابتلا به بیماری های قلبی و دیابت را بالا می برد.

راه هایی برای خوردن کدو تنبل

کدو تنبل برای پنکیک، custards و کلوچه محبوب است اما آن نیز به خوبی در غذاهای خوش طعم کار می کند.
شما می توانید آن را در سوپ طبخ و یا آن را با دیگر سبزیجات کباب کنید کنسرو کدو تنبل را می توان با شیر نارگیل و ادویه جات بر پایه کاری خامه ای ترکیب کرد.
شما همچنین می توانید بخش های دیگر گیاه کدو تنبل را بخورید دانه های برشته آن یک میان وعده کرونچی است در حالی که گل های آن برای سرخ کردن است .

نکات زیر را در مصرف کدو تنبل در نظر بگیرید

خوردن کدو تنبل برای بسیاری از افراد ایمن است اما می تواند برای افراد مصرف کنده برخی از داروها مشکل ساز شود علاوه بر این، از مواد غذایی آشغال با طعم کدو تنبل اجتناب کنید.
تداخلات دارویی
کدو تنبل خفیف ادرار آور است و می تواند برای افراد با برخی از داروها، به خصوص مصرف لیتیوم یک مشکل باشد.
اگر شما مقدار زیادی کدو بخورید این می تواند پاک کردن لیتیوم از بدن شما را سخت تر کند و می تواند به عوارض جانبی مربوط به دارو منجر شود.
مواد غذایی آشغال با طعم های کدو تنبل
برخی غذا ها مفید نیستند ولی دارای کدو هستند و این بدان معنا نیست که آنها سالم است.
به عنوان مثال نوشیدن ترشی جات lattes کدو تنبل، هیچ یک از خواص درمانی خوردن کدو تنبل واقعی را ندارد.
در حالی که محصولات پخته شده کدو مانند پای و نان فوری ممکن است برخی از ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر اضافی ارائه دهند آنها نیز به شما مقدار زیادی قند و کربوهیدرات تصفیه شده می دهد.

وبسایت رژیم غذایی

© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir