مزایای مصرف سوپ کرفس

 

آیاتا بحال سوپ کرفس را امتحان کرده اید از خاصیت های بی شمار این سوپ اطلاعی دارید و میدانید در چه زمینه های درمانی می توانید از این سوپ خوشمزه استفاده کنید سوپ کرفس حاوی انواع ویتامین های گروه ب می باشد و می تواند کمبودهای بدن ناشی از دریافت این ویتامین را جبران کند .

برگ کرفس حاوی ویتامین A و ساقه کرفس حاوی ویتامین های B۱ ،B۲ ،B۶ و C است. کرفس به همراه املاح و ویتامین‌هایی که دارد به نوعی می‌توان گفت درمان هر دردی است.

سوپ کرفس، یکی از بهترین سوپ‌های فصل خوشمزه و مقوی البته ایده‌آل برای شما که به تناسب اندام خود اهمیت می‌دهید. در ادامه این مطلب را به نقل از فودفا بخوانید.

مواد لازم برای تهیه سوپ کرفس
۲۰۰‌گرم کرفس۱/۲ پیمانه جو۱۰۰‌گرم قارچ

۱ عدد پیاز

۱ پیمانه شیر

۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون

طرز تهیه سوپ کرفس
ابتدا جو را با یک عدد پیاز نگینی شده و یک لیوان آب روی حرارت کم بگذارید تا بپزد. سپس جو که پخت کرفس نگینی شده را اضافه کنید.

در نهایت قارچ را هم بریزید و بعد از ۱۰دقیقه شیر را هم به مواد اضافه کنید و بگذارید روی حرارت کم بپزد و جا بیفتد. این سوپ را بایک قاشق غذاخوری روغن‌زیتون سرو کنید.
خواص مواد غذایی اصلی
برگ کرفس حاوی ویتامین A و ساقه کرفس حاوی ویتامین های B۱ ،B۲ ،B۶ و C است. کرفس به همراه املاح و ویتامین‌هایی که دارد به نوعی می‌توان گفت درمان هر دردی است. سبب کاهش فشار خون می‌شود. حداقل هشت ترکیب ضدسرطانی دارد و مانع رشد تومورهای سرطانی می‌شود. سبب تقویت دستگاه گوارش می‌شود. موجب آرامش اعصاب می‌شود. اگر اضافه وزن دارید به کاهش وزن و لاغری شما کمک می‌کند. بعد از برنامه ورزشی با خوردن آب کرفس به سرعت آب از دست رفته جبران می‌شود و املاح معدنی مورد نیاز بدن نیز تامین می‌گردد. ترکیب آب کرفس و هویج را پیشنهاد می‌دهیم.
سرویس سبک زندگی فردا
© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir