دانشجویان دانشگاه شریف مجسمه هایی فوق العاده واقعی ساخته اند

پیکرتراشی یا مجسمه سازی و یا تندیسگری هنری است که در هر اندازه ای با هر تکنیکی میتوان آن را انجام داد.فرآورده هایی که از این هنر بدست می آید را پیکره،مجسمه و تندیس مینامند.مجسمه سازی این نیست که هر شکلی را تبدیل به مجسمه کرد،باید یک نوآوری،فکر یا خلاقیت پشتش باشد تا آن کار را مجسمه بدانند.

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی شریف برای اولین بار طرح ساخت مجسمه‌های سه‌بعدی را در کشور راه‌اندازی کرد.

ندا محمدی قراگوزلو رهبر گروه و صاحب طرح ساخت مجسمه های سه بعدی گفت: با کمک خدمات ارائه شده در فضای کارآفرینی مجتمع فناوری دانشگاه صنعتی شریف توانستیم از ابتدای تابستان کار و ایده ساخت مجسمه های سه بعدی را با جدیت دنبال کنیم و مراحل توسعه محصول و بازاریابی آن را انجام دهیم.
این دانشجوی کارشناسی ارشد هوا و فضا دانشگاه صنعتی شریف با اشاره به آمادگی تیمش برای ارائه خدمات به تمام مردم، در خصوص طرح ساخت مجسمه های سه بعدی گفت: در این طرح به کمک اسکنر سه بعدی، عکس های زیادی از دور تا دور بدن افراد به صورت 360 درجه گرفته و سپس مدل های سه بعدی آنها به کمک نرم افزارهای مربوطه ساخته می شود.
وی با بیان اینکه مدل های سه بعدی توسط متخصصان ویرایش و برای پرینت آماده می شوند، عنوان کرد: در نهایت مدل سه بعدی با پرینت توسط پرینترهای مخصوص تمام رنگی، تبدیل به مجسمه ای دقیقا شبیه خود فرد می‌شود.
محمدی قراگوزلو درباره مجسمه های سه بعدی اظهار داشت: مجسمه‌ها از ماده‌ای کامپوزیتی (پودری و شن مانند که قابلیت پرینت تمام‌رنگی با کیفیت بسیار بالا را فراهم می‌کند) با عملکرد بالا ساخته می شود.
صاحب طرح ساخت مجسمه های سه بعدی اعلام کرد: مجسمه‌های سه بعدی از ماندگاری بالایی برخوردار بوده و می تواند بهترین انتخاب برای ثبت دوستان و حتی مشاهیر بزرگ کشور باشد؛ لذا برای تهیه اسکن، افراد باید به نمایندگی های ما که آدرس آنها در سایت به نشانی  www.3dminiature.ir ذکر شده مراجعه کنند.
محمدی یادآور شد: هر چند برای فرآیند اسکن، فرد تنها باید چند ثانیه بی حرکت بماند اما از زمان اسکن سه بعدی تا تحویل مجسمه سه بعدی به دلیل طولانی بودن مراحل ویرایش و پرینت، به حدود یک ماه زمان نیاز است.
گفتنی است؛ اعضای این تیم شامل ندا محمدی قراگوزلو (دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی هوافضا دانشگاه صنعتی شریف، رهبر گروه و صاحب ایده طرح)، علیرضا محمدی قراگوزلو (دانشجوی کارشناسی مهندسی عمران دانشگاه آزاد تهران غرب مسئول بازاریابی و توسعه محصول) و یاسمن حقیقی (دانشجوی کارشناسی مهندسی مکانیک دانشگاه تورنتو کانادا مسئول تحقیقات در جهت بالابردن کیفیت) هستند.
منبع : باشگاه خبرنگاران جوان
© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir