نشانه های اختلال پرکاری تیروئید

ابتلا به بیماری تیروئید با چه نشانه هایی در بدن پدید می آید با چه روش هایی می توانیم از این بیماری ها در امان بمانیم پرکاری تیرویید با ژنتیک ما ارتباط دارد بهتر است با علائم و نشانه های مربوط  به این بیماری آشنا شویدو در صورت مشاهده سریعا به پزشک مراجعه کنید .

یک فوق تخصص غدد و متابولیسم گفت: مبتلایان به پرکاری تیرویید در صورت اختلال در بینایی به چشم پزشک مراجعه کنند.
رضا پورقاسمی فوق تخصص غدد و متابولیسم در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با بیان اینکه در زمان ترشح هورمون زیاد تیروئید، پرکاری تیرویید تشکیل می شود، گفت: پرکاری تیرویید باعث افزایش متابولیسم در بدن می شود.
این فوق تخصص غدد و متابولیسم با بیان اینکه گریوز شایع ترین بیماری پرکاری تیروئید است، اظهارداشت: سابقه فامیلی، اضطراب و ترس، بیماری خود ایمنی، مصرف برخی داروها و ید از دلایل ایجاد این بیماری است.
پورقاسمی با اعلام اینکه در سه چهارم مبتلایان آنتی بادی تحریک کننده باعث بروز پرکاری تیرویید شده است، تاکید کرد: این عارضه در نوجوانان و جوانان در طی چند هفته افزایش پیدا می کند.
این فوق تخصص غدد و متابولیسم با بیان اینکه اکثر مبتلایان به این بیماری ضربان قلبشان تندتند می زند، تصریح کرد: مواردی مانند افزایش اشتها، خستگی، نگرانی،شکنندگی استخوان ها، لرزش دست، ریزش مو، کاهش تمرکز، مشکلات بینایی و تنگی نفس از علایم پرکاری تیرویید هستند که بیماران مبتلا به پرکاری تیرویید از ناحیه پوست و ناخن دچار خارش و تورم می شوند.
وی با اعلام اینکه غده تیرویید پرکار افزایش سرعت واکنش شیمیایی بدن را به همراه دارد، بیان کرد: با رعایت رژیم غذایی مناسب، انجام آزمایش خون، پرهیز از مصرف ید، مصرف مواد غذایی مانند مغذی، ویتامین، کلسیم، سدیم و آهن برای درمان این بیماری موثر است.
پورقاسمی با تاکید بر اینکه مبتلایان به این بیماری در صورت بروز اختلالات بینایی باید به متخصص چشم پزشکی مراجعه کنند، بیان کرد: متخصصان با انجام آزمایش خون این بیماری را تشخیص می دهند.
وی افزود: بعد از درمان تیرویید و یا عمل جراحی برای ادامه زندگی و افزایش سلامتی بدن باید از داروهای جایگزین هورمون تیرویید مصرف کنید.

بیشتر بخوانید: علل کم کاری تیروئید، علائم و راه های درمان


© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir