درمان فشار خون بالا با آب نارنج

نارنج یکی از میوه هایی است که تقریبا هیچ کس خوردن آن همراه با کباب را از دست نمی دهد!این میوه دارای طبع سرد و خشک است و منبع غنی ویتامین C به شمار می آید.اما نکته مهم و جالب این است که بدانید خوردن آب نارنج یکی از موثرترین درمان ها برای فشار خون بالاست.

هانیه ناصری اظهار کرد: نارنج یک میوه دارای طبع سرد و خشک است و منبع غنی ویتامین C است. مصرف آب نارنج می تواند ویتامین C مورد نیاز بدن را تامین و  سیستم ایمنی را تقویت کند.

به گفته این کارشناس طب سنتی، همچنین مصرف آب نارنج  روند درمان سرماخوردگی را با کمک مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین C تسریع می‌کند.

ناصری با بیان اینکه آب نارنج یک ضدعفونی کننده قوی محسوب می‌شود، مصرف آن را برای افرادی که گلودرد دارند، مناسب دانست و معتقد است: افرادی که دچار تورم گلو و حلق شده‌اند، می‌توانند آب نارنج را برای بهبود وضعیت خود قرقره کنند.

این کارشناس ارشد طب سنتی در ادامه با اشاره به خواص نارنج برای کنترل فشار خون اظهار کرد:مصرف نصف لیوان آب نارنج همراه با یک قاشق عسل و خوردن آن بعد از غذا برای افرادی که فشار خون بالا دارند، بسیار مفید است.

ناصری همچنین از آب نارنج به عنوان یک هضم کننده طبیعی غذا یاد کرد و افزود: می‌توان آب نارنج را به عنوان چاشنی سالاد و جایگزین سس‌ها مصرف کرد. مصرف نارنج به همراه غذا می‌تواند به رفع ترشی معده کمک کند.

منبع: خبرداغ
© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir