تخت های بیمارستان بیماری را به بیمار بعدی منتقل میکنند

قطعاً میدانید که تخت های بیمارستان هر بیماری را پذیرا میباشند و بیماران متعددی با انواع بیماری ها بر روی آن ها قرار میگیرند.با پاکسازی تخت توسط پرسنل بیمارستان تمام ویروس ها دفع نمیشود و نیاز است که اقدامی جدی برای این کار صورت گیرد،چرا که بیمار بعدی که بر روی تخت قرار میگیرد در معرض خطر ابتلای بیماری بیمار قبلی قرار میگیرد.

مطالعه جدیدی بیان می‌کند هنگامی که بیماری در بیمارستان تحت درمان با آنتی‌بیوتیک قرار می‌گیرد، بیمار بعدی که از همان تخت استفاده می‌کند در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به عفونت با میکروب خطرناک کلستریدیوم دیفیسیل قرار دارد.

به نقل از WebMD،کلستریدیوم دیفیسیل، یک باکتری است که باعث التهاب کولون و اسهال تهدیدکننده حیات می‌شود. دانشمندان از قبل می‌دانستند که استفاده از آنتی‌بیوتیک می‌تواند باعث انتشار این میکروب شود، اما مطالعه جدید می‌گوید که فقط بیماری که آنتی‌بیوتیک مصرف می‌کند در خطر نیست.

محققان دریافتند از آنجایی که اسپورهای میکروب می‌تواند دوام بیاورد، بیمارانی که بعداً در همان تخت می‌خوابند، در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به کلستریدیوم دیفیسیل قرار دارند.

دکتر دنیل فریدبرگ، متخصص گوارش از مرکز طبی دانشگاه کلمبیا در شهر نیویورک، گفت: «این مطالعه شواهدی ارائه می‌دهد مبنی بر اینکه در مورد آنتی‌بیوتیک‌ها یک اثر جمعی وجود دارد. به عبارت دیگر، آنتی‌بیوتیک‌ها می‌توانند بر سلامت کسانی که خودشان آنتی‌بیوتیک مصرف نمی‌کنند، اثرگذار باشند.»

دکتر مارک سیگل، که در این مطالعه شرکت نداشت می‌گوید این یافته‌ها بیانگر نیاز به بهبود استریلیزاسیون در بیمارستان‌ها است.

او گفت: «این یافته‌ها نشان می‌دهد که بیمارستان‌ها به اندازه کافی ضد عفونی نمی‌شوند.»

منبع : سلامانه

© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir