تحقیقات نشان می دهد که قلب هم دارای مغز است

قلب یکی از مهم ترین اعضای بدن است که داری ویژگی های بسیار زیادی است و همچنین کار و فعالیت بسیار پیچیده ای دارد. نقش این عضو از بدن ارسال خون به سایر اندام ها است که سبب عمل کرد مناسب و فعالیت آنها می شود. به تازگی محققین به حقایق جالبی در باره قلب دست یافته اند. با دکتر سلام همراه باشید.

به تازگی یک تیم تحقیقاتی گزارش هایی را در فضای مجازی منتشر کرده است که نشان می دهد قلب انسان ها دارای مغز است!

 

تحقیقاتی که روی افرادی که قلب اهدایی دریافت می کنند صورت گرفته است، حاکی از این است که بعد از دریافت قلب، این افراد، به طور درونی، کسانی را می شناسند که تاکنون آن ها را ندیده اند و حتی از آن ها خاطره هم دارند!
به گزارش دانشگاه هرالد، به تازگی یک رشته جدید وارد عرصه تحقیقاتی بیولوژیکی شده که به آن نوروکاردیالوژی گفته می شود. در این رشته حدود یک دهه است که تحقیقاتی صورت گرفته که طی این پژوهش ها قصد دارند بدانند که واقعا آیا قلب با مغز ارتباطی دارد یا نه! به نظر شما چطور؟
گفته می شود که احتمال ارتباط عصبی بین قلب و مغز از ابتدا یک ایده بوده است که با دیدن شواهد متعدد، متخصصان شروع به بررسی بیشتر آن کرده اند. حاصل تحقیقات این تیم این است که هر فرد دارای قلبی است که این قلب دارای یک مغز منحصر بفرد و خاص خود است. با توجه به این داده ها قلب یک پایگاه مرکزی دارد که داده ها و اطلاعاتی را کسب می کند.

در تحقیقات یاد شده دانشمندان به این نتیجه رسیده اند که قلب جدای از عملکرد مخ و مغز، در فرآیند یاد آوری موضوعات و مسائل وارد عمل می شود و می تواند در این مرحله بسیار خوب عمل کند.
با این یافته، این تیم برآن شدند که موضوع را بیشتر گسترش دهند. تا اینکه به این رسیدند که قلب قدرتی دارد که در بسیاری اوقات با انتشار سیگنال هایی، بر روی عملکرد مغز نیز تاثیر می گذارد.
از طرفی محققانی که در موسسه HeartMath کار می کنند معتقدند که قلب دارای یک بخش خاص است که احساسات را درک می کند و با توجه به دریافتی های خود، پیام هایی را برای مغز ارائه می دهد.
این گروه تحقیقاتی معتقدند که قلب یک مرکز بزرگ الکترومغناطیسی در بدن ایجاد می کند که می توانند از آن اطلاعات زیادی کسب کنند.
دکتر رولن مک کارتی که مدیر این موسسه تحقیقاتی است اعتقاد دارد که این میدان بزرگ الکترومغناطیسی، سرشار از اطلاعات عاطفی است که قلب مسئول دریافت و ارسال آن هاست.
این بدین معنی است که وقتی شما احساساتی می شوید و احساس خود را تغییر می دهید، در کد های این میدان تغییرات و تداخلی ایجاد کرده اید و این روی دیگران تاثیر خواهد گذاشت.

این گروه با بررسی این عقیده به این باور رسیده اند که وجود این میدان و کد های آن موجب شده به این نتیجه برسیم که چرا واقعا بعضی از افراد با وجود مشکلات عدیده و ناکامی های فراوان هنوز هم سرشار از آرامش هستند.
اما جالب ترین بخش یافته های این تیم ها این است که قلب و مغز هر دو دارای شهود هستند این بدین معنی است که قبل از وقوع هر اتفاقی این دو عضو سیگنال هایی دریافت می کنند که از واقعه با خبر می شوند.
اما جالب این است که قلب همیشه نسبت به مغز پیشگام تر بوده و این اطلاعات و کد ها را خیلی سریع تر از مغز دریافت می کند و نسیت به آن ها عکس العمل نشان می دهد. چه بسا که قلب، مغز را از خیلی رویداد ها با خبر می کند.

 

منبع خبر: آریا

© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir