آناناس و توصیه های مصرف آن در بارداری

 

 

بارها در مورد فواید مصرف آناناس و ارزش تغذیه ای آن صحبت کرده این می خواهیم با خاصیت ها و ویژگی های  مصرف این میوه در بارداری ادامه این مطلب اشاره کنیم اگر جزو طرفداران مصرف این میوه هستید بهتر است با ویتامین ها و املاح معدنی آن و همچنین خواص درمانی این میوه آشنا شوید .

مصرف یک تا دو فنجان آناناس در هفته ضرری ندارد و در بارداری مشکلی ایجاد نمی کند.

مصرف بیش از اندازه آن هفته ای ۵ تا ۷ فنجان خطرناک است

⇐ در این قسمت به برخی از خواص آناناس اشاره می کنیم ⇓ ⇓ ⇓ 

✅ سرشار از ویتامین C

✔️کلاژن مسئول رشد پوست، غضروف، استخوان و تاندون کودک شما است.

✅ حاوی منگنز

✅ ویتامین B1 

✅ ویتامین B6

✅ مس

✅ فیبر غذایی

✅ آهن و فولیک اسید

✅ افزایش روحیه

✅ کاهش فشار خون

⊗ موارد منع مصرف و مشکلات مصرف بیش از اندازه:

☑️ سوزش سر دل: اگر شما یک معده حساس و دستگاه گوارش ضعیف دارید اسیدهای موجود در آناناس سبب سوزش معده و یا ریفلاکس می شود.
☑️ سقط جنین: مصرف بیش اندازه موجب انقباضات رحمی می شود.
☑️ قندبالا: حالت بدی را برای خانم های بارداری که دچار دیابت بارواری هستند ایجاد می کند و وضعیت شما را بدتر می کند.
☑️ اضافه وزن: اگر اضافه وزن دارید از خوردن آناناس اجتناب کنید کالری بالایی دارد.
☑️ اسهال: مصرف بیش از حد به دلیل بروملین منجر به اسهال می شود.


تهیه و تنظیم: ساناز مطلبی خامنه کارشناس تغذیه و رژیم درمانی


منبع: دکتر سلام

لینک مرتبط: خاصیت های معجزه آسای آناناس 

© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir