پختن زیاد سبزی ها خاصیت آن ها را از بین میبرد

اگر بصورت مناسب سبزی ها پخته شوند خاصیت های آن ها از بین نخواهد رفت و خاصیت هایشان حفظ میشود.حالا اگر سبزی ها را زیاد و بیش از اندازه بپزیم چه موقعیتی بوجود می آید؟قطعاً در این موقعیت سبزی ها خاصیت هایشان نظیر مواد مغذی با ارزش و ویتامین ها را از دست خواهند داد و بهتر است از پختن زیاد آن ها جلوگیری شود.

هنگامی‌که سبزی‌ها را می‌جوشانید، مواد مغذی محلول از آن‌ها به درون آب نشت می‌کند و از دست می‌رود.

تنها زمانی که سبزی‌ها را باید در آب جوشاند هنگامی است که می‌خواهید سوپ درست کنید و در این مورد هم باید برای مدت کوتاهی این کار را انجام دهید.

این توصیه‌ها را در این مورد رعایت کنید.

با استفاده از یک برس نرم و آب سبزی‌ها و میوه‌های با پوست ضخیم را تمیز کنید. برعکس، خیساندن آن‌ها ممکن است باعث شود برخی از مواد مغذی‌شان در آب حل شود و از دست برود.

از بخار به جای آب برای پختن آن‌ها استفاده کنید.

سبزی‌ها را با اجاق مایکروویو بپزید چراکه مدت کوتاه‌تر پختن ممکن است باعث حفظ مواد مغذی شود.سپید

منبع : شفا آنلاین
© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir