بهتر است در چه ظروفی آشپزی کنیم

بعد از تهیه مواد اولیه لازم برای پخت هر غذا، نوبت به انتخاب ظرفی می رسد که می خواهیم غذا را در آن بپزیم.انتخاب ظرف مناسب می تواند روند تهیه ی یک غذای سالم را به طور قابل توجهی افزایش دهد.در زمان های مختلف ظروف متفاوتی وارد بازار شده اند.از ظروف سنگی گرفته تا مسی، چدنی، فلزی و ... که هر کدام مشتریان و متقاضیان زیادی را داشته اند.اما برای داشتن یک غذای سالم بهتر است از کدام ظروف استفاده کنیم؟

انتخاب ظرف مناسب برا پخت و پز تاثیر بسزایی در سلامت جسم و روح افراد خانواده دارد. به گفته کارشناسان برخی از ظروف با آزاد سازی ترکیبات متفاوتی که بر اثر رنگ، لعاب و یا جنس آنها در هنگام پخت و پز ایجاد می شود می توانند برخی عناصر و ترکیبات مضر یا مفید را به غذای پخته شده اضافه کرده و در هنگام مصرف وارد بدن انسان کنند.
با آگاهی از معایب و محاسن هر کدام از این ظروف می توانید انتخابی آگاهانه و صحیح برای تمامی اعضای خانواده خود انجام داده و روند سلامت خانواده خود را بهبود بخشید.
منبع: باشگاه خبرنگاران
© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir