آموزش طرز تهیه ماکارنی با گوشت و پنیر

آموزش طرز تهیه ماکارنی با گوشت و پنیر

ماکارانی طرفداران زیادی دارد و معمولا سلیقه های مختلفی هم برای مزه و مواد مخلوطی با آن وجود دارد. یکی از این مواد مخلوطی گوشت و پنیر است که طعم بسیار لذیذی به ماکارانی میدهد. برای پختن ماکارانی با گوشت و پنیر، زمان زیادی لازم ندارید و خیلی سریع می توانید آن را تهیه کنید.

مواد لازم برای ماکارنی با گوشت و پنیر


ماکارانی: ۱بسته

رب گوجه‌فرنگی: ۴ قاشق غذاخوری

گوشت چرخ‌کرده: ۴۰۰گرم

پیاز: 2 عدد

تخم‌مرغ: ۱عدد (برای گوشت قلقلی)

آرد: 2 لیوان

روغن:

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

در صورت تمایل چند پر ریحان و پنیر پارمسان

 

آموزش طرز تهیه ماکارنی با گوشت و پنیر

طرز تهیه ماکارنی با گوشت و پنیر


قبل از هر چیز قابلمه متوسطی را پر از آب کنید و بگذارید روی حرارت تا به جوش بیاید. بعد از این که به جوش آمد، مقداری نمک و روغن درون آب بریزید و ماکارانی‌ها را در آب جوش بریزید و بعد از ۱۰دقیقه آبکش کنید. یکی از پیازها را رنده کنید و با گوشت، تخم‌مرغ، نمک و فلفل مخلوط کنید. مخلوط را در آرد بغلتانید و در روغن سرخ کنید. یک پیاز دیگر را هم نگینی خرد کنید و در همان روغن با مقداری زردچوبه سرخ کنید. رب گوجه‌فرنگی را به پیاز اضافه کنید و باز تفت بدهید. بعد هم نصف استکان آب اضافه کنید. گوشت قلقلی‌ها را که از قبل آماده کردید، به رب اضافه کنید. ریحان‌ها را هم خرد کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید و ۵دقیقه زمان بدهید تا در حرارت متوسط مواد با هم بپزند.

مایه آماده‌شده را با ماکارانی آبکش مخلوط کنید و ته‌دیگ موردنظرتان را کف قابلمه قرار بدهید و ماکارانی را بریزید و بگذارید در دمای کم و حدود نیم‌ساعت دم بکشد. موقع سرو هم مقداری پنیر پارمسان رنده‌شده روی آن بریزید.

بیشتر بدانید:


اسپاگتی پای به روش ایتالیایی ها

روش تهیه اسپاگتی با طعم مرغ

نوعی روش طبخ جالب برای اسپاگتی

طرفداران اسپاگتی بخوانند

آموزش پاستا با میگو

منبع: ایده آل

© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir