حسادت چه تاثیری بر مغز و کبد دارد؟

حسادت و غبطه خوردن به وضعیت افراد دیگر یکی از مواردی است که به صورت مستقیم بر روی عملکرد مغز، کبد و کیسه صفرا تاثیر می گذارد و باعث آسیب به آن ها می شود. در این مقاله از دکتر سلام به تاثیرات حسادت بر عملکرد مغز، کبد و کیسه صفرا پرداخته ایم. با ما همراه شوید.

تاثیر حسادت بر مغز ، کبد و کیسه صفرا

در سال ۲۰۱۰ بررسی روی احساسات زوج های رومانتیکی که از همدیگر با استفاده از یک پرده جدا شده بودند، انجام شد. این زنان و مردان مشغول تماشای تصاویری بر صفحه نمایش کامپیوتر شدند و آن ها را از نظر جذابیت رتبه بندی می کردند. در نیمه این آزمایش به خانم ها گفته شد که از مردان زوج آن ها خواسته شده به میزان جذابیت خانم هایی که تصاویر آن ها را روی صفحه نمایش مشاهده می کنند، رای بدهند.

محققان، واکنش های خانم ها را به دقت زیر نظر گرفتند و به این نتیجه رسیدند که خانم هایی که احساس حسادت بیشتری داشته اند، بالاترین سطح از حواس پرتی را تجربه کرده اند. حسادت، توجه شما را نسبت به چیز های دیگر کمرنگ می کند. بنابراین شما توانایی مشاهده کردن و فکر کردن به چیز هایی که درست در مقابل شما اتفاق می افتد را از دست می دهید.

حسادت محرک بروز احساساتی نظیر استرس، اضطراب و افسردگی می شود که در نهایت منجر به تولید بیش از اندازه آدرنالین و نورآدرنالین در خون می شود.

علاوه بر این، حسادت تاثیر منفی بر کیسه صفرا می گذارد. تولید بیش از حد هورمون ها در بدن منجر به رکود و ایستایی خون در کبد، که منجر به بروز عدم تعادل صفرا در کیسه صفرا می شود. این عارضه نیز موجب بروز اختلالات زیر می گردد :

حین حسادت، سیستم عصبی سمپاتیک نیز تحت تاثیر قرار گرفته و موجب افزایش سرعت حرکت قلب و فشار خون گردد.

منبع: سلامتی

© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir