مصرف سرکه در بارداری

مصرف سرکه در بارداری

سرکه از جمله فرآورده‌های طبیعی است که مصرف خوراکی و دارویی داشته و بیشترین کاربرد را در تهیه انواع ترشیجات دارد. مصرف سرکه در انواع ترشی‌ها، شورها و سالادهای فصل باعث خوشمزگی، طعم‌دهندگی، تحریک اشتها و ترشح بیشتر شیره گوارشی شده و هضم غذا را بهتر می ‌کند.

از سوی دیگر، سالادهایی که با ترشیجاتی نظیر سرکه طعم می‌گیرند، سالم‌ترین و مغذی‌ترین نوع سالاد هستند، زیرا این طعم‌ها سبب جذب بیشتر مواد ویتامینی و پروتئینی موجود در مواد سالاد مثل کاهو، هویج، خیار و گوجه‌ فرنگی می‌شوند. از این رو استفاده از سرکه در تهیه سالادهای فصل توصیه می‌شود.

 

سرکه جایگزین مناسب برای نمک

- در رژیم نمک (زیان نمک و نخوردن آن) خوردن سرکه مناسب است، چون سرکه، نمک موجود در میوه ها را تحریک و زیاد نموده و از راه عرق کردن بدن خارج می نماید. در رژیم گوشت نیز همین گونه عمل می نماید، و تنها برای مبتلایان به بیماری کبد مناسب نیست. سرکه برای جلوگیری از چاقی و لاغری و همچنین در رژیم ضد دیابت بسیار سودمند است.

مصرف سرکه در بارداری

فواید سرکه انگور

- طبع سرکه انگور سرد و خشک است.

- سرکه از جمله فرآورده‌های طبیعی است که مصرف خوراکی و دارویی داشته و بیشترین کاربرد را در تهیه انواع ترشیجات دارد.

- یک لیوان سرکه ۳۳ ‌کالری انرژی دارد و سرشار از ویتامین‌ها و املاح معدنی است.

سرکه های مجاز برای مصرف در بارداری

1) سرکه بالزامیک مناسب زنان باردار

- این نوع سرکه دارای طعم و مزه بسیار قوی و شیرینی است. معمولا با اضافه کردن مقدار بسیار کمی از این نوع سرکه به مواد غذایی، طعم آن ها بیش از حد تغییر کرده و شیرین می شود. مصرف این نوع سرکه باعث بالا رفتن قند خون در بدن زنان باردار می شود، بنابراین این نوع سرکه در مقایسه با انواع دیگر سرکه ها باید به صورت محدودی مصرف شود.

مصرف سرکه در بارداری

2) سرکه برنج برای دوران بارداری

- سرکه برنج، دارای مزه بسیار قوی و ترش می باشد! همچنین، تاثیر آن بر انواع غذاها بسیار خفیف است. پس، زنان حامله می توانند آن را به سوپ خود اضافه کرده و یا در وعده های غذایی سرخ شده استفاده کنند.

3) سرکه سیب طبیعی برای مصرف زنان باردار

- مصرف این نوع سرکه در دوران بارداری بیشتر توصیه می‌شود و زنان حامله می‌توانند از این نوع سرکه همراه با نمک و ادویه جات مختلف برای طعم دادن به گوشت و ماهی استفاده کنند، چون با خواباندن این نوع گوشت ها در سرکه سیب، آن ها دارای طعم منحصر به فردی خواهند شد.

مصرف سرکه در بارداری

مواد غذایی که جنین را زشت می‌کند

√ غذاهای مانده (رنگ بچه را تیره می کند)

√ تند غذا خوردن مادر (موجب ایجاد لک های صورت در مادر و فرزند)

√ فلفل

√ خیار شور

√ سوسیس و کالباس

√ نوشابه

√ کنسروها

√ چای و قهوه

√ مصرف زیاد گوجه فرنگی (مصرف بیش از حد سبب ناقص الخلقه شدن می شود)

√ مصرف بیش از حد سیب زمینی

√ سیاه دانه

√ مصرف زیاد نمک

√  سرکه

√ استنشاق دود زغال یا سیگار باعث تیره شدن پوست فرزندتان می شود.


در این باره بیشتر بخوانید: ۱۵ روش برای داشتن فرزندی زیبا


هرگونه کپی برداری با نام دکتر سلام و لینک دهی مستقیم مجاز است

© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir