نیش زنبور و روش های درمان آن

در فصول گرم انسان بیشتر دچار گزش حشرات به ویژه زنبور عسل می شود به همین دلیل باید روش های درمانی هنگام نیش زدن را بداند که در صورت بروز نیش زدگی بتواند سم موجود در نیش حشرات را از محل نیش زده شده خارج کند و خود را از عوارض جانبی ناشی از نیش زدگی نجات دهد.

"كريستينا آيشلر" پزشک آلمانی معتقد است در صورتی که هرنوع زنبور از جمله زنبور عسل، فرد را نیش زد باید حتی الامکان سم آن را از بدن خارج کرد و این کار برای افراد مبتلا به حساسیت ضروری تر است.

 خانم دکتر "كريستينا آيشلر" پزشک متخصص سالمندی در این باره گفت: برای خارج کردن سم از محل نیش زنبور، یک حبه قند خیس را روی آن قرار دهید.

 

این پزشک آلمانی تأکید کرد: سالخوردگان به ویژه افرادی که به بیماری های مزمن مبتلا هستند باید خودشان را از نیش زنبور و زنبور عسل حفظ کنند. زیرا باعث ایجاد عوارض جانبی در آنها می شود.

 

برای نمونه، بیماران مبتلا به دیابت، نیش زنبور را احساس نمی کنند و تنها پس از ملتهب شدن جای آن، متوجه نیش زدگی می شوند. این در حالی است که سفت شدن محل نیش زدگی یا درد شدید نشانه عفونت آن است.

 

برای جلوگیری از نیش زدگی سالمندان، در هنگام تناول غدا در فضای باز، باید روی غذاها و نوشیدنی ها، پوشانده و از نوشیدن آب و مایعات از بطری های غیر شفاف بدون در خودداری شود. همچنین باید باقیمانده غذا بلافاصله دور ریخته شود.

 

همچنین در صورت ورود حشره به داخل لباس فرد، باید از کشتن آن خودداری و تلاش کرد با دقت لباس ها از تن درآورده شود و حشره را از خود دور کرد.

 

منبع/جام نیوز

© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir