افزايش ريسک مرگ با انتخاب رژیم کم چرب

ارتباط مستقیمی میان رژیم غذایی سالم و سلامتی بدن وجود دارد به همین دلیل انتخاب غذای سالم باعث می شود خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سکته مغزی کاهش یابد، در این مقاله دکتر سلام نکاتی درباره تغذیه سالم ارائه می نماید.

به گفته محققان، اين يافته ها مي تواند توضيح دهنده دليل اين موضوع باشد که چرا مردم برخي جوامع نظير مردم آسيا که چربي کمتر و مقادير زيادتري کربوهيدرات مي خورند با نرخ بالاتر مرگ و مير مواجه هستند.

محققان دانشگاه مک مستر کانادا دريافتند رژيم غذايي حاوي مصرف متعادل چربي و ميوه و سبزيجات و پرهيز از مصرف زياد کربوهيدرات ها با ريسک کمتر مرگ مرتبط است.

مطالعه بر روي چربي هاي رژيمي مشخص کرد آنها ارتباطي با بيماري قلبي-عروقي ندارند اما مصرف بالاي چربي با مرگ و مير کمتر مرتبط بود. همچنين چربي هاي اشباع شده با ريسک کمتر سکته هم مرتبط بود.

به گفته محققان، تمام چربي ها و انواع مختلف چربي با خطر ابتلا به حمله قلبي يا مرگ ناشي از بيماري قلبي عروقي مرتبط نيست.

مهشيد دهقان، سرپرست تيم تحقيق در اين باره گفت: کاهش مصرف چربي به طور خودکار منجر به افزايش مصرف کربوهيدرات شده و يافته هاي ما مي تواند توضيح دهد که چرا برخي از جمعيت هاکه چربي زيادي مصرف نمي کنند اما کربوهيدرات هاي زيادي مصرف مي کنند، ميزان مرگ و مير بيشتري دارند.

منبع/نصف جهان

© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir