خطرناک ترین عادات مضر برای سلامتی

خطرناک ترین عادات مضر برای سلامتی

برخی عادت های رایج در زندگی روزمره شما می توانند برای سلامتی تان بسیار گران تمام شوند سعی کنید هرچه زودتر آن ها را ترک کنید. برخی جلوی عطسه کردن خود را میگیرند یا مواد غذایی خود را در ظروف پلاستیکی نگهداری میکنند یا اغلب از صابون های ضدباکتری استفاده کرده و بلافاصله پس از خوردن غذا مسواک میزنند این ها بدترین عادات مضر برای سلامتی تان به شمار می روند.

ما به بعضی عادت های مضر مثل پوشیدن شلوار جین تنگ ,نگهداری غذا در ظروف پلاستیکی عادت کرده ایم و نمی دانیم آنها سلامتی ما را به خطر می اندازند.
ترک کردن عادت های مضر می تواند دشوار باشد. حتی عادت هایی که ما معمولا به عنوان یک کار مفید در نظر می گیریم نیز ممکن است، به بدن ما آسیب برساند.
یک لیست از عادت های مضر روزمره تهیه کرده است که می توانند آسیب زیادی به بدن شما وارد کنند.

 

1- جلوگیری از عطسه کردن

جلوگیری از عطسه کردن از عادت های مضر است که بسیاری آن را انجام می دهند. وقتی برای جلوگیری از عطسه، دهان و بینی خود را می بندیم، فشار داخل جمجمه ما به طور قابل توجهی افزایش می یابد. جریان خون در مغز مختل می شود، و رگ های خونی و بافت های عصبی فشرده می شوند. این کار می تواند منجر به سردرد، صدمه به عروق و حتی مشکلات شنوایی شود. هرگز از عطسه کردن خودداری نکنید.

2- استفاده از اسانس و عطر غیر اصل

مواد مصنوعی اغلب برای ساخت اسانس استفاده می شوند، از آنها در تولید عطرهای قوی تر و ارزان تر از عطرهایی با روغن طبیعی استفاده می شود. این مواد می تواند موجب سرگیجه، حالت تهوع و خواب آلودگی شود. همچنین چشم، گلو و پوست را تحریک می کند.

3- استفاده از تلفن هوشمند قبل از رفتن به رختخواب

نور مصنوعی در شب تولید هورمون ملاتونین که خواب و بیداری را تنظیم می کند را سرکوب می کند. ملاتونین پایین می تواند منجر به افسردگی، سرطان، چاقی، بیماری های قلبی و سیستم ایمنی ضعیف شود. بنابراین عادت های مضر مثل کار کردن با لب تاب و گوشی در آخر شب را ترک کنید. زود رفتن به رختخواب برای بهبود سلامت شما مناسب است.

4- ذخیره مواد غذایی در ظروف پلاستیکی

بسیاری از ظروف پلاستیکی حاوی مواد شیمیایی مصنوعی مانند فتالات و بیسفنول هستند که به انعطاف پذیری آنها کمک می کند. اگر مواد غذایی در مدت زمان طولانی در جعبه های پلاستیکی نگهداری شود، مواد پلاستیک می توانند در غذا نفوذ کنند. خوردن این غذاها می تواند بر سیستم غدد ریز درون بدن تاثیر بگذارد.

ذخیره مواد غذایی در ظروف ساخته شده از شیشه، فولاد ضد زنگ یا مواد سرامیکی، ایده خوبی است. همچنین به سمبل های فوق توجه کنید، زیرا اطلاعات مفید در مورد نحوه استفاده از ظروف را ارائه می دهند.

5- مسواک زدن دندان ها بلافاصله پس از غذا خوردن

دندان پزشکان مدتهاست توصیه می کنند که دندان ها را حداقل 30 دقیقه بعد از غذا خوردن بشویید. حتی اگر ممکن است یک ساعت بعد از غذا خوردن باشد، بهتر است. غذا و نوشیدنی ها، به ویژه آنهایی که بسیار اسیدی هستند، روی مینای دندان و لایه زیر آن (دنتین) تأثیر می گذارند. حرکت مسواک اسید ها را به سمت داخل هل می دهد و به عاج نزدیک تر می کند. این کار می تواند به حساسیت شدید منجر شود و به مینای دندان آسیب برساند.

6- اغلب از صابون ضد باکتری استفاده می کنید

تعداد زیادی از باکتری های مفید در سطح پوست ما زندگی می کنند و نقش مهمی در محافظت از بدن ما ایفا می کنند. اگر ما اغلب از صابون ضد باکتری استفاده کنیم، حالت استرلیزه دست ها را از بین می بریم، که به نوبه خود فرصتی برای ورود باکتری های مضر به بدن ماست. متخصصین پوست توصیه می کنند که صابون ضد باکتری را برای بریدگی ها، خراش ها و چروک ها استفاده کنید. از صابون ضد باکتری بیش از دو بار در هفته برای شستن دست ها استفاده نکنید.

 

7- شلوار جین تنگ

از عادت های مضر اکثر افراد پوشیدن شلوار جین های تنگ است. اگر چه ممکن است خیلی شیک باشند، اما شلوار جین تنگ همیشه بر روی پوست و رشته های عصب شما فشار می آورد. این فشار موجب احساس ناراحتی دائمی می شود که می تواند به مشکلات سیستم عصبی منجر شود. همچنین کاهش رسیدن جریان هوا به پاها ممکن است موجب خارش و سوزش شود و در نهایت پاهای شما بی حس می شود.

8- نوشیدن آبمیوه

هر کسی می داند که آب میوه تنها در مقادیر کم برای شما خوب است. در مورد بیماری های خاص، آب میوه حتی می تواند باعث آسیب جدی به بدن شما شود. به عنوان مثال، آب انگور برای کسانی که دارای اضافه وزن یا دیابت هستند توصیه نمی شود. علاوه بر این، آبمیوه های دارای مواد آلرژیک قوی هستند. شما باید در مورد دادن آنها به بچه ها مراقب باشید: تنها مقادیر کمی آب میوه به آنها بدهید، و اگر ممکن است، قبل از آن با دکتر مشورت کنید.

ستاره

© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir