عوارض سلامتی شروع زود هنگام صبحگاهی مدارس

خواب ناکافی شب و بیدار شدن در صبح زود برای دانش آموزان فشار روحی و آسیب روانی را به همراه دارد، بازه زمانی شروع مدارس در صبح زود ممکن است باعث بروز بیماری های روانی در میان دانش آموزان شود.

 نتایج یک مطالعه در  مرکز پزشکی دانشگاه روچستر نشان داده است، شروع مدرسه قبل ساعت 8:30 در صبح می‌تواند موجب افسردگی و اختلالات روحی در دانش‌‌آموزان شود.

بر اساس پژوهش‌های جدید، ساعت شروع مدارس وقتی قبل 8:30 دقیقه باشد، علاوه بر اینکه موجب فشار بر روی دانش‌آموزان و ایجاد اختلال در خواب آنها می‌شود، آنها را نیز در معرض بیماری‌های روانی قرار می‌دهد.

محققان این مطالعه تاکید می‌کنند، دانش‌آموزان باید بین 8 تا 10 ساعت خواب شبانگاهی داشته باشند تا علاوه بر اینکه از آسیب‌های ذکر شده، جلوگیری کنند، خود را برای یادگیری مطالب جدید هم آماده کنند.

پژوهشگران مرکز پزشکی دانشگاه روچستر با بررسی 200 دانش‌آموز دریافتند، شروع مدرسه قبل از ساعت 8:30، خطر ابتلا به افسردگی و اضطراب را در آنها افزایش می‌دهد.

محقق ارشد این مطالعه می‌گوید:‌ شروع صبحگاهی مدارس تأثیر منفی بر روند خواب می‌گذارد و موجب بروز اختلالات روانی می‌شود؛ قطعا بهداشت بهتر خواب همراه با زمان مناسب شروع کلاس‌های مدرسه در صبح باعث به دست آمدن نتایج بهتر خواهد شد».

به گفته محققان، دیرتر شروع کردن کلاس‌های صبح باعث بهبود نمرات و افزایش حضور دانش آموزان و همچنین کاهش تصادفات رانندگی می‌شود.

پژوهشگران می‌گویند: «حفظ یک ساعت مشخص برای به خواب رفتن، بین 8 الی 10 ساعت خواب شبانگاهی، محدود کردن کافئین، خاموش کردن تلویزیون، تلفن همراه و بازی‌های ویدئویی حداقل یک ساعت قبل از خواب به نفع کیفیت خواب و حفظ سلامت روان است».

منبع/فارس

© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir