تنقلات ایجاد کننده سرطان روده

Blausen_0246_ColorectalCancerآن دسته از افرادي که بيشترين ميزان تنقلات پرانرژي مانند دسر، شکلات، بيسکوئيت، کيک، شيريني، آجيل و چيپس را خورده بودند، نسبت به افرادي که کمترين ميزان مصرف آن را داشتند، با 18 درصد احتمال ابتلاي بيشتر به سرطان روده روبرو هستند

گوشت های فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس در افزایش خطر سرطان روده نقش دارند.تحقیقات اخیر ارتباط بین مصرف زیاد شکلات و شیرینی جات را با سرطان روده نشان داده اند. در حقیقت مشخص شده است که مصرف تنقلات شیرین و چرب خطر ایجاد تومورهای روده را افزایش می دهد. درتحقیقات قبلی مشخص شده بود که گوشت های فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس در افزایش خطر سرطان روده نقش دارند.

برای انجام این مطالعه از بیش از 2000 زن و مرد مبتلا به سرطان روده خواسته شد که یک پرسشنامه کامل را در مورد رژیم غذایی خود پاسخ دهند. نتایج نشان داد افرادی که بیشترین میزان تنقلات شیرین و چرب مانند دسرها، شکلات، بیسکوئیت، کیک، شیرینی، آجیل و چیپس را مصرف کرده بودند، نسبت به افرادی که کمترین میزان مصرف را داشتند، با 18 درصد احتمال ابتلای بیشتر به سرطان روده روبرو بودند.
© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir