fava11این رسپی که با باقلا درست می شود بسیار طرفدار داد و از غذاهای محبوب مردم ترکیه است. این رسپی از باقلای خشک بدون پوست درست می شود

مواد لازم:

باقلای خشک 500 گرم

پیاز 1 عدد

روغن زیتون 8 قاشق

شکر 1 قاشق مربا

نمک

رویه:

روغن زیتون و آویشن

fava

fava2

fava3

fava4

fava5

طرز تهیه :

پیاز را ریز خرد می کنیم  در یک قابلمه  4 قاشق روغن زیتون ریخته و پیاز ها را در آن  دو دقیقه تفت می دهیم  سپس نمک , شکر, باقلای خشک و 4 لیوان اب می ریزیم و هم میزنیم  تاز مانی که باقلاها نرم شود می پزیم سپس در بلندر ریخته و پوره می کنیم  سپس 4 قاشق روغن زیتون ریخته و پوره می کنیم  و دوباره هم میزنیم  و وقتی گرم است  در قالب های سیلیکونی ریخته تا ولرم شود سپس در یخچال قرار می دهیم

سپس از قالب به آرامی در آورده رویش روغن زیتون ریخته  و با شوید تزیین میکنیم

fava6

fava7

fava8

fava9

fava10

 این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد.