پیراشکی1

این پیراشکی پنیر و جعفری عصرانه مناسبی است بجای پنیر و جعفری می توانید گوشت یا سبزیجات مختلف قرار دهید اکنون خمیر این پیراشکی را آموزش می دهیم

مواد لازم:

شیر  2 لیوان

روغن مایع 1 لیوان

مایع خمیر 1 پاکت

شکر 1 قاشق مربا

نمک 1 قاشق چای

تخم مرغ 1 عدد ( سفیده داخل و زرده برای رویش)

ارد به مقدار لازم

موادداخلی:

پنیر سفید و جعفری

طرز تهیه :

شیر را ولرم کرده  و مایه خمیر را ریخته و شکر را هم میریزیم سپس روغن, سفیده تخم مرغ ع ارد به مقدار لازم بریزید  تا خمیری شود که بدست نچسبد رویش دستمال مرطوب کشیده . یک ساعت اسارحت می دهیم  از خمیر تکه هایی به اندازه تخم مرغ برداشته  با وردنه باز کرده  به یک طرفش مخلوط پنیر و جعفری گذاشته  یک رول زده بقیه خمیر را به فاصله یک انگشت  برش هایی زده   سپس ان برشها  را رویش به فاصله می گذاریم  رویش زرده تخم مرغ مالیده در فر 170 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم تا بپزد  می توانید بجای پنیر و جعفری هر چه خواستید قرار دهید

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.