index.jpg8637اگر به سلامتی تان اهمیت می دهید بهتر است به غذاهای تند روی بیاورید!

 خوردن غذای تند سبب می‌شود خطر مرگ به دلیل سرطان یا عارضه‌های قلبی کاهش یابد.

محققان در دانشگاه آکسفورد، دانشگاه هاروارد و آکادمی علوم پزشکی چین، حدود 500 هزار فرد میانسال را زیر نظر گرفتند و دریافتند، کسانی که هر روز یا یک روز در میان غذاهای تند می‌خورند، کمتر در خطر مرگ هستند تا آن‌هایی که گاه به گاه سراغ این جور غذاها می‌روند.

آن‌ها احتمال می‌دهند «کاپسایسین»، ماده ای شیمیایی در فلفل قرمز تند، ویژگی‌های ضد چاقی و ضد التهاب دارد، مثل آنتی اکسیدان ها عمل می‌کند و با سرطان نیز می‌جنگد.

این تحقیق که در مجله «British Medical Journal» منتشر شده،‌ بر اساس مطالعه 487 هزار چینی که بین 30 تا 79 سال سن داشتند، انجام شده است.

البته محققان می گویند چون آمار کلی را بررسی کرده‌اند و در هر مورد انسانی، فقط غذای تند مؤثر نبوده، نمی‌توان این نتیجه را با قطعیت اعلام کرد.

سایت «دیلی میل»