pirashki1

خمیر این پیراشکی متفاوت از خمیر های دیگر است چون  در حالت لایه لایه درست می شود بطریقی که بین هر لایه کره می مالیم  و  مواد داخلی آن گوشت ندارد ولی شما هرچه خواستید می توانید در داخل آن قرار دهید

مواد لازم:

ارد 3 لیوان

مایه خمیر نصف پاکت

ماست 2 قاشق

روغن زیتون 2 قاشق

نمک و آب

برای لایه ها:

کره 3 قاشق

مواد داخلی:

 

سیب زمینی پخته 2 عدد

سوسیس 50 گرم

نمک و فلفل

رویه: زرده تخم مرغ

pirashki2

طرز تهیه :

برای درست کردن مواد داخلی سیب زمینی رنده شده و سوسیس  را کوچک خرد کرده  و باهم مخلوط می کنیم  و نمک و فلفل را می ریزیم و خوب مخلوط میکنیم

برای درست کردن خیمر ابتدا آرد را در ظرفی گذاشته سپس  نمک را ریخته  سپس وسطش را مانند حوض باز کرده  و وسطش خمیر مایه می ریزیم  روی مایه خمیر  ماست , روغن زیتون و مقدار کمی آب ولرم می ریزیم  و مایه خمیر را با دست حل می کنیم  و از وسط شروع به هم زدن کرده تا به کناره ها برسید و 3-4 دقیقه خوب ورز می دهیم  تا خمیر نرمی بدست آید که بدست نچسبد خمیر را به 7 قسمت تقسیم کرده و گرد می کنیم روی میز کار آرد پاشی کرده و خمیر رابا وردنه  باز می کنیم  6 عدد خمیر را روی هم باز کرده و به وسط هر کدام کره نرم شده می مالیم و به یکی از آنها که کره نمالیدیم رو قرار داده و با دست فشار داده تا همه آنها به هم بچسبد حالا روی میز کار آرد پاشیده

رویش را هم آرد پاشی کرده و با وردنه خمیر بزرگی باز میکنیم  خمیر را با رولت به 12 قسمت مساوی تقسیم می کینیم  بشکل مثلث باشد سپس به قسمت پهن خمیر مواد  داخلی را گذاشته  و رول می کنیم و شکل هلال می دهیم  در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده می چینیم  رویش زرده تخم مرغ می مالیم و می گذاریم کمی استراحت کند در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.