سالاد

دقت کنید که برنجی که برای این سالاد استفاده می کنیم نه باید آنقدر بپزد که در سالاد له شود و نه باید کم بپزد چون در این صورت هم سفت می شود در اندازه نرمال بپزید و زنجبیل استفاده شده در این سالاد زنجبیل تازه است

مواد لازم:

برنج 1 لیوان

نمک 1 قاشق مربا

نخود فرنگی پخته 1.5 لیوان

پیازچه 3 عدد( فقط قسمت سبز را استفاده می کنیم)

شوید مقداری

سس:

زنجبیل تازه رنده شده 4 قاشق مربا

سرکه سیب  1 قاشق مربا

شکر 1 قاشق چای

آبلیموی تازه 1.5 عدد

نمک 1 قاشق چای

روغن زیتون 3 قاشق

طرز تهیه :

برنج را شسته و آبش را دور می ریزیم  و کمی آب ریخته تا حدی که روی برنج بایستد و کمی نمک و برنج ر ا  بمدت نیم ساعت خیس می کنیم . در یک ظرف رنده زنجبیل و مواد دیگر سس را ریخته و می گذاریم  در یک طرف بماند .حالا آب برنجی که خیس کرده بودیم را خالی می کنیم برنج را  در قابلمه ریخته  رویش دوباره 1.5 لیوان آب گرم ریخته حرارت را کم کرده تا آبش را بکشد و برنج هم بپزد. .وقتی برنج پخت و آبش را کامل کشید می گذاریم برنج سرد شود سپس شوید و پیازچه  را ریز خرد می کنیم  سپس نخود فرنگی, سبزیجات و سس را می ریزیم و خوب مخلوط میکنیم  در ظرف مورد نظر ریخته رویش را با شوید  تزیین میکنیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.