unhappy_couple

هرچه زودتر به فکر رفع مشکلات زناشویی باشید به نفع شماست و بهتر می توانید زندگی تان را نجات دهید.

اینکه زن و شوهری در طول جاده پرفراز و نشیب زندگی مشترک، به دست‌انداز و پیچ و خم برخورد نکنند، در حقیقت بسیار نادر است، اما اگر بتوانید در زمان مناسب تشخیص دهید مشکل رابطه‌تان از کجا سرچشمه می‌گیرد، به مراتب شانس بیشتری برای برطرف کردن آن و نجات زندگی زناشویی‌تان خواهید داشت.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از هفته نامه زندگی مثبت، به هر حال طبیعی است که هر رابطه‌ای بالا و پایین‌های مخصوص به خودش را دارد ولی آنچه زوج‌های موفق را از دیگران متمایز می‌کند این است که آنها یاد گرفته‌اند چطور باید این پستی و بلندی‌ها را مدیریت و در پس هر توفانی از عشقشان مراقبت کنند. آنها با مشکلات دست و پنجه نرم و سعی می‌کنند و می آموزند چطور با پیچیدگی‌های روزمره زندگی مشترکشان کنار بیایند. خیلی از این زوج‌های موفق چنین مهارتی را با مطالعه کتاب‌ها و مقالاتی در خصوص بهبود روابط زناشویی، شرکت در سمینارها، جلسات مشاوره خانواده، مشاهده دیگر زندگی‌های زناشویی موفق یا حتی با استفاده از روش آزمون و خطا به دست آورده‌اند.

یکی از مهم‌ترین مشکلات زوج‌ها اشکال در برقراری ارتباط است. حتی می‌توان گفت بسیاری از تنش‌ها و مشاجرات از همین ارتباط ضعیف و نادرست سرچشمه می‌گیرد. شما نمی‌توانید در حالی که سریال می‌بینید، تلفن همراهتان را بررسی می‌کنید یا محو تماشای فوتبال هستید با همسرتان گفت‌وگو کنید و انتظار داشته باشید گفت‌وگویتان نتیجه‌بخش هم باشد. در ادامه چند نمونه از راهکارهایی را که می‌توانید برای رفع این مشکل به کار ببندید یادآور می‌شویم.

یک قرار ملاقات واقعی با همسرتان بگذارید. اگر با هم زندگی می‌کنید زمانی را مختص این کار قرار دهید؛ زنگ تلفن‌همراهتان را قطع کنید یا بهتر اینکه آن را روی حالت پیغامگیر تنظیم کنید. بچه‌ها را به تختخواب بفرستید. تلویزیون را هم خاموش کنید.

اگر نمی‌توانید گفت‌وگو را بدون داد و فریاد و بلند کردن صدا، از پیش ببرید به یک مکان عمومی بروید، مثل کتابخانه، پارک یا رستوران یا هر جایی که در صورت اندکی بلند حرف زدن، به خاطر نگاه‌های اطرافیان شرمنده شوید!

قوانینی بین خود و همسرتان وضع کنید و حتما هر 2 نفرتان به آنها پایبند باشید. مثلا هیچ‌کس به هیچ‌وجه حق ندارد مادامی که طرف مقابل صحبتش تمام نشده سخنش را قطع کند و شروع به پاسخ دادن کند، یا اینکه استفاده از عباراتی از قبیل «تو همیشه…» یا «تو هرگز…» قدغن است.

وقتی همسرتان در حال صحبت کردن است، با زبان بدن نشان دهید که سراپا گوش هستید و به او توجه کامل دارید؛ به ساعتتان نگاه نکنید، نقاشی نکشید، با ناخنتان بازی نکنید. هر از گاه سری تکان دهید که به او بفهمانید فحوای کلامش را گرفته‌اید و در صورت لزوم یعنی در مواقعی که برایتان ابهام وجود دارد جمله او را بازگویی تا کژ فهمی و سوءبرداشت برای هیچ یک از طرفین ایجاد نشود.

منبع: Webmd.com